MAJKA DALA SINU OTROV DA POPIJE DA BI GA IZLEČILA! Dete umalo nije umrlo, ZAVRŠIO U DUŠEVNOJ BOLNICI!

Autor:

Vesti

28.02.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni vidovnjaci i vračare koriste opasne i neproverene metode.

MAJKA DALA SINU OTROV DA POPIJE DA BI GA IZLEČILA! Dete umalo nije umrlo, ZAVRŠIO U DUŠEVNOJ BOLNICI!

Foto: Shutterstcok

Sve je veći broj onlajn prevara koje izvode lažni vidovnjaci i predstavnici sekti, pri čemu su česte mete osobe iz osetljivih grupa, posebno tinejdžeri koji su zbog prvih ljubavnih neuspeha više ranjivi i otvoreniji prema verovanju u magiju i natprirodno.

Dimitrije Pastuović, sektolog, podelio je za Kurir televiziju priču o slučaju gde je majka, pod uticajem žene koja je tvrdila da ima božiji blagoslov, pokušala da "leči" svog sina koristeći otrov.

- Skoro sam imao slučaj gde je došla jedna gospođa u moj džez klub. Došla je sva unezverena jer joj je sin hospitalizovan u duševnoj klinici Laza Lazarević. Zašto? On je bio korisnik kanabisa i ona je htela da mu pomogne pa je otišla kod žene sa blagoslovom. Ona je dala gospođi da sin popije vodicu za livenje olova. Ženo jesi ti učila hemiju, olovo je otrov kao prvo. Mali je zaglavio posle toga, mogao je da umre. Ja sam rekao gospođi dajte mi ime te osobe. Naravno da bi se zakonski sankcionisala. Ona je rekla, pa ne ona je želela dobro, pritom ona ima blagoslov sa Ostroga. Ona ima blagoslov za vračanje? Klasična vračara gatara - rekao je sektolog i dodao:

- Većina našeg naroda koja je verski nažalost nedovoljno obrazovana, ne pravi jasnu razliku između vere i religije sa jedne strane i magije i okultizma sa druge strane. Mi kada se molimo Bogu kažemo "Oče, neka bude volja tvoja", a vračare kažu "neka bude volja moja". To je pokušaj da se uz pomoć misterioznog postupka prizove misteriozno biće koje će rešiti sve naše probleme. Pa mislim ajde ljudi... živimo u 21. veku - zaključio je.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading