MISTERIJA NESTANKA NORVEŽANINA U BEOGRADU! Tražili ga 20 dana ne znajući da li je UOPŠTE ŽIV, A ONDA... OTKRIVENA ISTINA (FOTO)

Autor:

Vesti

22.02.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Langmire je uhapšen zbog posedovanja manje količine narkotika, ali mu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, s obzirom da je reč o stranom državljaninu bez prebivališta u Srbiji.

MISTERIJA NESTANKA NORVEŽANINA U BEOGRADU! Tražili ga 20 dana ne znajući da li je UOPŠTE ŽIV, A ONDA... OTKRIVENA ISTINA (FOTO)

Foto: Tanjug/UPRAVA ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA, FACEBOOK

Norveški državljanin Even Andreas Langmire (38) je pronađen živ i zdrav u Beogradu, ali je uhapšen i smešten u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo držanja opojne droge. Porodica i prijatelji su bili uznemireni njegovim nestankom, a apeli za pomoć su deljeni na društvenim mrežama.

Uhapšen zbog droge za ličnu upotrebu

Langmire je uhapšen zbog posedovanja manje količine narkotika, ali mu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, s obzirom da je reč o stranom državljaninu bez prebivališta u Srbiji. Ova neobična situacija je izazvala veliku pažnju i zabrinutost kod njegovih prijatelja, koji su apelovali za pomoć na društvenim mrežama.

Foto: FACEBOOK

 

 


Poslednja fotografija iz Beograda i zabrinutost prijatelja

Even Andreas Langmire je poslednju fotografiju iz Beograda objavio 31. januara, na kojoj je sa još dvojicom muškaraca, uz opis "iz Srbije s ljubavlju". Njegovi prijatelji su izrazili zabrinutost zbog njegovog iznenadnog prestanka aktivnosti na društvenim mrežama, s obzirom da se inače redovno oglašavao. Njegova prijateljica Ana potvrdila je da su bili zabrinuti zbog njegovog nestanka i da su bili olakšani kada su saznali da je pronađen, čak iako se nalazi u zatvoru.

Vapaji za pomoć na društvenim mrežama

Prijatelji su na društvenim mrežama izrazili svoju zabrinutost i apelovali za pomoć u pronalaženju Evena. Njegova prijateljica je istakla da je uverena da on nikada ne bi namerno uradio nešto glupo i da je sigurna da se nešto loše desilo. Ova situacija je izazvala veliku pažnju i empatiju među korisnicima društvenih mreža, a njegova prijateljica je istakla da su zvanično prijavili njegov nestanak i da su očajni da ga pronađu.

Zahvalnost na pomoći

Prijatelji i porodica su izrazili zahvalnost svima koji su pružili pomoć u potrazi za Evenom. Njegova prijateljica Ana je istakla da su bili uznemireni i da su sada olakšani što znaju da je pronađen, čak iako se nalazi u pritvoru. Njegova porodica i prijatelji nadaju se da će uskoro moći da se vrati kući i da će preduzeti sve što je potrebno kako bi se to ostvarilo.

Even Andreas Langmire je pronađen nakon što je njegov nestanak izazvao zabrinutost i apelovanje za pomoć na društvenim mrežama. Sada se nalazi uhapšen u Beogradu, što je izazvalo različite reakcije kod njegovih prijatelja i pozornost javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading