MIROLJUB PETROVIĆ PONOVO ŠOKIRAO JAVNOST: Pogledajte kako je vređao decu sa posebnim potrebama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.02.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve godine, Osnovno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića zbog nelegalne proizvodnje i prodaje biljnih lekova, čajeva i sokova, bez odgovarajuće stručne spreme.

MIROLJUB PETROVIĆ PONOVO ŠOKIRAO JAVNOST: Pogledajte kako je vređao decu sa posebnim potrebama! (VIDEO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Miroljub Petrović, poznat po svojim sramnim stavovima i čestim uvredama, ponovo je postao tema javnih rasprava nakon što je u jednoj emisiji na izneo gnusnu uvredu na račun dece sa posebnim potrebama. Ovaj antivakser i nadrilekar je svojim postupkom izazvao ogorčenje javnosti, ali ovo nije prvi put da se našao u žiži interesovanja zbog svojih postupaka.

Naime, on je vređao decu sa posebnim potrebama, nazivajući ih "retardiranima".

- Mi smo Crnogorci, mi smo Crnogorci, mi nismi Srbi. To je kao kad dođeš u Dom za retardiranu decu, pa ti aplaudiraju oni retardirani bravo majstore. Bravo! - ruga se na snimku Petrović.

 

 

Pre dve godine, Osnovno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića zbog nelegalne proizvodnje i prodaje biljnih lekova, čajeva i sokova, bez odgovarajuće stručne spreme. Optužbe su se odnosile na lečenje više osoba, među kojima su neki kasnije preminuli. Ovo nije prvi put da je Petrović bio predmet istrage, jer je već 2019. godine tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo istragu protiv njega nakon što ga je Biljana Jovanović javno označila kao odgovornog za smrt svog brata.

- Okrivljeni se tereti da je bez dozvole za lek, odgovarajuće stručne spreme i dozvole za proizvodnju leka spravljao biljne lekove-tinkture, ekstrate, čajeve i sokove i iste prodavao različitim licima i bez odgovarajuće stručne spreme lečio više lica, između ostalih sada pok. P. S. iz Skoplja i pok. B. M. iz Novog Sada - saopštili su tada iz Tužilaštva.

Miroljub Petrović je poznat kao radikalni antivakser, koji se protivi vakcinaciji i mnogim drugim medicinskim metodama. Nakon smrti četiri bebe od velikog kašlja u Beogradu, javnost je ponovo skrenula pažnju na njegovu ulogu u širenju antivakcinalnih stavova. Osim problema sa vakcinacijom protiv velikog kašlja, ističe se i problem malih boginja, gde je nedavno potvrđen slučaj kod osobe koja nije vakcinisana i hospitalizovana je zbog zapaljenja pluća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading