ŽENI PUKLA GUMA KOD ADE, A ONDA SE POJAVILA KOMUNALNA MILICIJA! Pogledajte šta su uradili - prolaznici sve snimili! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.01.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo na Čukarici, nasred semafora.

ŽENI PUKLA GUMA KOD ADE, A ONDA SE POJAVILA KOMUNALNA MILICIJA! Pogledajte šta su uradili - prolaznici sve snimili! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Pripadnici komunalne milicije "Beli" oduševili su građane prestonice danas kada su ženi, kojoj je pukla guma nasred puta, odmah pritekli u pomoć.

Ova lepa scena dogodila se na samom semaforu na Čukarici, kdo Ade Ciganlije, a prolaznici su sa oduševljenjem zabeležili ovaj trenutak.

- Gospođi je pukla guma, komunalni milicioneri su istog momenta stali da pomognu, za svaku pohvalu - navodi se na Instagram stranici serbialive_beograd.

 

Podsećamo, "Beli" su sada zaduženi i za kontrolisanje karata u javnom gradskom prevozu. Kako je nedavno jedan od pripadnika opisao, kada uđu u autobus, građanima i ne bude baš milo. Ipak, pojedini gestovi pokazuju da su i oni, ipak, samo ljudi, a da posao koji obavljaju zahteva određenu dozu strogoće.

Kada odem na adresu zbog prijavljene buke, što je nekako najčešće kada radim noćne smene, ljudi nisu tako "slatki i simpatični". Šalu na stranu, ali tada od njih uglavnom dobijamo psovke i grdnje zašto ih ne ostavimo na miru kada ne rade ništa loše, osim što na maksimalno odvrnutom zvučniku slušaju Šabana Šaulića u četiri ujutru - priča "Beli" i dodaje:

- Po troje nas je raspoređeno svuda po gradu. Ja sam dobio autobus na liniji 37 koji saobraća od Pančevačkog mosta do Rakovice, s tim što smo kolege i ja imali zadatak da uđemo na stajalištu kod Pančevačkog mosta kako bismo proveravali da li putnici imaju karte, a izlazili smo na Trgu Republike. Onda pređemo ulicu, pa sve u krug. I već tu smo naišli na simpatičan komentar jedne bake koja je pitala hoćemo li je uhapsiti jer nije znala da na svom mobilnom uređaju pošalje poruku za prevoz. Objasnio sam joj kako čitav sistem funkcioniše, pa sam joj na kraju ja poslao poruku. Žena me poljubila u kačket - kazao je "Beli" za beogradske medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading