"NEĆU MOMKA ŠTO OBRVE ČUPA - MENI TREBA KOJI DRVA LUPA" Haos na mrežama zbog zanosne crnke koja vozi AUTOBUS - Evo zašto su muškarci napali OVU LEPOTICU (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

17.01.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je onih koji misle da je ženama teško i onih iz prve ruke koji znaju da nije, a sve nije moglo da prođe bez oštrijih komentara.

"NEĆU MOMKA ŠTO OBRVE ČUPA - MENI TREBA KOJI DRVA LUPA" Haos na mrežama zbog zanosne crnke koja vozi AUTOBUS - Evo zašto su muškarci napali OVU LEPOTICU (VIDEO)

Foto: Facebook/Milaan Trademark

Žena vozač

Video snimak prelepe crnke koja vozi autobus, a koja je, kako se pretpostavlja, iz Srbije ili sa područja neke od bivših država, ustalasao je Tviter.

Milan, koji je snimak podelio na svom profilu uz opis "Žene jel vam teško", uspeo je da izazove lavinu komentara.

I dok su u pozadini videa išli stihovi "neću momka što obrve čupa meni treba koji drva lupa", u komentarima se stvorila prava rasprava.

 

 


Bilo je onih koji misle da je ženama teško i onih iz prve ruke koji znaju da nije, a sve nije moglo da prođe bez oštrijih komentara.

"Bolje vam je kući sa decom. Da napravite ljude od njih a ne kao danas. Svet nije video veće retarde od današnje omladine! A to ste vi krive jer vam treba stav, hedonizam, blud i nemoral", napisao je neko.

Ipak, bilo je onih koji su priznali da u ženskoj vožnji autobusa i kamiona kao drugim stvarima ne vide problem.

"Šta da nam je teško?", "Ovo je tako normalna pojava, viđam svuda da žene voze kamione ili gradski prevoz", "Moja bivša komšinica vozi kamion u inostranstvu. Je l' vidiš nije teško ako nešto voliš", pisale su devojke u komentarima.

 

Podsetimo, javnosti je poznata i Jelena Ratković jedna od pet žena mašinovođa koje rade u beogradskoj vuči Srbijavoza.

Njen vedar duh privukao je pažnju mnogih korisnika društvenih mreža, pa je intervju sa njom brzo postao viralan, a nazivaju je caricom i "gospođetinom".

- Žene ili znaju da voze ili nemaju pojma, i tu je ćao! A mi ovde umemo, definitno - kroz smeh kaže Jelena.

Otkrila je i da u beogradskoj vuči Srbijavoza ima čak pet žena mašinovotkinja, a da je jedna od njih Romkinja.

- Mica je zmaj! Mislim, sve su zmajevi... To kad poređaš, tačno vidiš taj neki gen drugačiji. Sve su jako sposobne. Žene su generalno odgovornije na svim poslovima - kaže ona.

 

 

Sama se odlučila da vozi vozove

Jelena je istakla i da je ovaj posao uglavnom porodični, ali se ona sama odlučila da se bavi ovim poslom.

- Najlepše u mom poslu je što uporavljaš nečim tako moćnim. Najteže u mom poslu... Pa, isto to - dodala je ona.

- Kažu da je to muško zanimanje, retko koja žena se uopšte odluči da se bavi tako nečim. Mislim da većina i ne zna da se žene bave tim poslom - istakla je.

Ona je ispričala i jednu od svojih anegdota, kada je baka zapanjena jer žena vozi voz, ustala i salutirala joj ponosno, na šta joj je mašinovotkinja Jelena i uzvratila.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading