SLAVIĆE SE SRPSKA NOVA GODINA U BEOGRADU, ALI BEZ VATROMETA NA TRGU: Sve je spremno za doček - večeras u samom centru Tea Tairović i Saša Matić (FOTO)

Autor:

Vesti

13.01.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština grada vatromet ne organizuje.

SLAVIĆE SE SRPSKA NOVA GODINA U BEOGRADU, ALI BEZ VATROMETA NA TRGU: Sve je spremno za doček - večeras u samom centru Tea Tairović i Saša Matić  (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo

Član Privremenog organa Grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da je večerašnji doček Srpske nove godine na Trgu republike završnica "Beogradske zime", manifestacije u okviru koje je bilo organizovano više od 60 događaja, navodi se u saopštenju Beoinfa.

- Večeras od 21.30 časova nastupa Tea Tairović, a potom od 23 do 01 sat posle ponoći Saša Matić. Očekujemo veliki broj posetilaca i gostiju. Završne pripreme su u toku, a ako gledamo po tome kako je izgledao doček 31. decembra gde je sve proteklo bez problema, bio je veliki broj ljudi i vladala je odlična atmosfera, očekujemo isto i večeras - istakao je Nikodijević za TV Blic.

Republika

Foto: Beoifo

Doček Srpske Nove godine

On je naglasio da vatrometa u organizaciji grada neće biti ni večeras, jer je Grad Beograd prihvatio inicijativu Udruženja za zaštitu životinja. 

- Dakle, Skupština grada vatromet ne organizuje, a da li će neko u privatnoj režiji da ga organizuje, to nema veze sa nama - naveo je Nikodijević.

Restorani, klubovi, kafane takođe nude zabavu ali za razliku od 31. decembra cene su pristupačnije. Uglavnom se plaća ulaz koji je oko 1000 dinara a najskuplji su restorani u čiju cenu je uračunata večera i cena je oko 60 evra.

- Moramo da zbog konkurencije i zbog svega ostalog da nadomestimo, jer su sve cene skočile, tako da mi smo malo smanjili u odnosu na prošle godine - kaže Miloš Živković, menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading