KRAGUJEVAC POSTAO ŽARIŠTE NOVOG ŽIVOTA: Prelepe vesti: još jedan bejbi bum, za dan rodjeno četiri dečaka i isto toliko devojčica

Autor:

Vesti

12.01.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebi bum u Kragujevcu dogodio se i pred sam kraj 2023. jer je poslednjeg dana rođeno u ovom gradu, deset beba.

KRAGUJEVAC POSTAO ŽARIŠTE NOVOG ŽIVOTA: Prelepe vesti: još jedan bejbi bum, za dan rodjeno četiri dečaka i isto toliko devojčica

Foto: RINA

Ako se po jutru dan poznaje biće ovo berićetna godina za Srbiju kad su u pitanju novorođenčad.

Nakon Čačka, bejbi bum stigao je u Kragujevac a u ovom gradu za jedan dan rođeno je osam beba.

- Naš grad bogatiji je za 4 dečaka i 4 devojčice. Uvek smo srećni kad nas mame u našem porodilištu obraduju sa dosta mališana. Ono što je najvažnije jeste da porođaj i oporavak proteknu kako treba - kažu za RINU u kragujevačkom porodilištu.

Bejbi bum u Kragujevcu dogodio se i pred sam kraj 2023. jer je poslednjeg dana rođeno u ovom gradu, deset beba.

Kragujevačko porodilište je dočekalo i kraj godine na spektakularan način - sa deset novih mališana koji su stigli na svet 30. decembra.

Ovaj grad je tako postao bogatiji za pet dečaka i pet devojčica, pružajući radost i sreću njihovim roditeljima, ali i osoblju porodilišta.

- Uvek smo srećni kad nas mame u našem porodilištu obraduju sa dosta mališana. Ono što je najvažnije jeste da porođaj i oporavak proteknu kako treba - izjavili su za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ovo je samo jedan od slučajeva gde je kragujevačko porodilište bilo poprište bejbi buma.

Samo nekoliko nedelja ranije, polovinom novembra, 11 mališana - osam dečaka i tri devojčice - su stigli na svet, što je takođe izazvalo oduševljenje u celom gradu. Ovi podaci svedoče o tome da je porodilište u Kragujevcu postalo pravo "žarište" radosti i novog života, donoseći osmeh na lica mnogih.

Takođe, u porodilištu u Novom Sadu, poznatom kao Betanija, zabeležen je pravi bebi-bum. Naime, za dan je rođeno čak 40 beba, tako da su zaposleni imali pune ruke posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading