SJAJNE VESTI ZA KRAJ GODINE! U Kragujevcu zabeležen bejbi bum: Za jedan dan rođeno deset beba

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti iz Kragujevca.

SJAJNE VESTI ZA KRAJ GODINE! U Kragujevcu zabeležen bejbi bum:  Za jedan dan rođeno deset beba

Foto: Shuttestock

Kragujevačko porodilište je dočekalo kraj godine na spektakularan način - sa deset novih mališana koji su stigli na svet 30. decembra.

Ovaj grad je tako postao bogatiji za pet dečaka i pet devojčica, pružajući radost i sreću njihovim roditeljima, ali i osoblju porodilišta.

"Uvek smo srećni kad nas mame u našem porodilištu obraduju sa dosta mališana. Ono što je najvažnije jeste da porođaj i oporavak proteknu kako treba", izjavili su za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Radostan Kraj Godine Za Porodilište

Ovo nije prvi put da je kragujevačko porodilište bilo poprište bebi buma. Samo nekoliko nedelja ranije, polovinom novembra, 11 mališana - osam dečaka i tri devojčice - su stigli na svet, što je takođe izazvalo oduševljenje u celom gradu. Ovi podaci svedoče o tome da je porodilište u Kragujevcu postalo pravo "žarište" radosti i novog života, donoseći osmeh na lica mnogih.

Takođe, u porodilištu u Novom Sadu, poznatom kao Betanija, zabeležen je pravi bebi-bum. Naime, za dan je rođeno čak 40 beba, tako da su zaposleni imali pune ruke posla.

 

Podsetimo, na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 26. decembra u sedam sati ujutro do 27. decembra u isto vreme, na svet je došlo 18 devojčica i 22 dečaka.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading