MLADIĆ UZEO VIOLINU I PRIREDIO NEZABORAVAN BOŽIĆ NA MIRIJEVU! Snimak koji greje dušu - komšije OVAKO reagovale! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.01.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Najlepša muzika za Božić , slažu se na društvenim mrežama.

MLADIĆ UZEO VIOLINU I PRIREDIO NEZABORAVAN BOŽIĆ NA MIRIJEVU! Snimak koji greje dušu - komšije OVAKO reagovale! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Odavno je prošlo ono vreme kada su komšije bile kao porodica. Ili bar tako mislimo? Jedna scena koja je danas, na Božić, zabeležena u Mirijevu, potpuno baca senku na ovakve tvrdnje.

Mlad momak, verovatno komšija, napravio je pravi koncert stanovnicima ovog naselja u Beogradu. Uzeo je violinu, a stanari su odmah pohitali iz svojih stanova.

Momak svira u Mirijevu, komšije uglavnom sa prozora slušaju i polako silaze i prilaze da uživaju u božićnom koncertu - piše u opisu videa koji je podeljen na Instagram stranicu serbialive_beograd.

 

 

Na snimku se vidi i kako komšije "časte"mladog umetnika, a on im, učtivo zahvaljuje naklonom.

Konačno nešto lepo da se vidi  - jedan je od komentara, a snimak je, inače, pobrao simpatije gotovo svih ljudi koji su ga videli.

- Bravo, ovakvi klinci da budu uzor i da sviraju u Knez Mihailovoj - dodaje još jedan Beograđanin, dok su drugi istakli da "ima nade" u eksploziji primitivizma.

Bravo momče! Raj za oči i uši... Najlepša muzika za Božić... Neka ti je srećan i blagosloven - zaključili su u komentarima.

Podsećamo vas da pravoslavni vernici danas slave Božić, najradosniji hrišćanski praznik, rođenje Isusa Hrista. Razni običaji povezani su sa ovim velikim praznikom, od lomljenja česnice, paljenja badnjaka, ali sve prati svečana atmosfera. Upravo je muzika ovog mladog dečka doprinela da Mirijevcima ovo bude Božić za nezaborav!

BONUS VIDEO:

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading