NEVEROVATAN SUSRET TARZANA I NAŠE NOVINARKE NA VIDIKOVCU! Dobri Samarićanin koji gaji hrišćansku vrlinu: Znaš Bog deluje na razne načine!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

07.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo na Vidikovcu u duhu Božića.

NEVEROVATAN SUSRET TARZANA I NAŠE NOVINARKE NA VIDIKOVCU! Dobri Samarićanin koji gaji hrišćansku vrlinu: Znaš Bog deluje na razne načine!

Foto: pixabay.com

U brzom tempu modernog života, gde se suočavamo sa stresom, poslom i svakodnevnim izazovima, lako je izgubiti veru u ljude. Ponekad se čini da obavljamo zadatke automatski, bez stvarnog osećaja prisustva i radosti. Uprkos ovakvim izazovima, Božić ostaje dan kada svi želimo da se opustimo, provedemo vreme sa porodicom i zaboravimo na obaveze.

Jutros je naša novinarka doživela neočekivanu promenu u svom uobičajenom jutarnjem ritualu. Dok veći deo Beograda još uvek spava, ona je stajala na Vidikovcu, čekajući nedeljni autobus za posao. Međutim, autobusa nije bilo, a misli o kašnjenju i obavezama nagomilavale su se u njenom umu.

Foto: shutterstock

U trenutku kada je pomislila da će zakasniti, dogodilo se nešto neočekivano. Automobil koji je prošao pored nje samo trenutak pre toga vratio se u rikverc. Njen prvi susret sa nepoznatim čovekom imao je sve odlike filmske scene, ali umesto pitanja o putu, čula je iznenađujuće pitanje:

- Dobro jutro, u kom pravcu idete? - rekao je do tada nepoznati muškarac.

Odgovarajući na to pitanje, naša novinarka je sela u automobil tog tajanstvenog muškarca, čiji nadimak je kako je kasnije saznala Tarzan. Što je počelo kao običan jutarnji susret, ubrzo se pretvorilo u srdačan razgovor između dvoje ljudi koji su se sreli prvi put. Tarzan, star 45 godina, ispričao joj je svoje životne priče i delio mudrost o ljubavi prema životu i mirnom življenju.

Foto: Shuttestock

- Nijedan susret nije slučajan. Možda si i trebala da sedneš sa mnom u auto. Znaš Bog deluje na razne načine - smeškao se Tarzan, pružajući novinarki ne samo vožnju do posla već i nekoliko dragocenih životnih saveta.

Uredništvo je dočekalo novinarku sa osmehom na licu, a njeno raspoloženje bilo je znatno svetlije nego obično. Jedan spontani susret na Vidikovcu promenio je tok njenog dana i podsetio je na važnost ljubaznosti i pomoći među ljudima.

Želimo Tarzanu srećne praznike i zahvaljujemo mu na inspiraciji koju pruža svojom dobrotom. Neka njegova poruka o pomoći i ljubaznosti obasja i druge, čineći svet boljim mestom jedno dobro delo ujedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading