"GDE SI KOLEGA?" MALI, A VELIKI ČOVEK IZ OBRENOVCA: Društvenim mrežama kruži snimak koji je otopio i najhladnija srca! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božićna vožnja kamionima se održava svake godine u Obrenovcu i svake godine je sve posećenija.

"GDE SI KOLEGA?" MALI, A VELIKI ČOVEK IZ OBRENOVCA: Društvenim mrežama kruži snimak koji je otopio i najhladnija srca! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Vozači kamiona iz Obrenovca su krenuli u defile kamionima kroz glavne ulice ovog grada. Kamioni su ukrašeni badnjacima i zastavama.

A jedan "vozač" je posebno privukao pažnju svih prisutnih. Naime, jedan mali dečak je odlučio je da učestvuje u defileu zajedno sa svojim kolegama koji imaju velike kamione.

Ovaj video snimak je otopio mnoga srca i izazvao opšte oduševljenje na društvenim mrežama. Na video klipu se čuje jedan od vozača koji ga oslovljava sa "kolega".

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ osvanuo je snimak ovog preslatkog dečaka koji sanja jednog dana da bude kao svoje velike kolege:

 

 

Ispod objave su se nizali prelepi komentari koji su potvrdili oduševljenje svakog korisnika društvenih mreža:

Jao divno, slatko. Bravo! - glasi jedan od kometara ispod objave na društvenoj mreži Instagram.

Božićna vožnja kamionima se održava svake godine u Obrenovcu i svake godine je sve posećenija. Okuplja iz godine u godinu sve više učesnika, a Obrenovčani svoju tradiciju proširuju i na druge gradove u Srbiji.

Ovaj događaj ima i humanitarni karakter. Prikupljaju se sredstva za bolesnu decu iz Obrenovca i okoline.

Nakon defilea u blagoslovu njegovom prosveštenstva Vladike Isihija se okupljaju vozači kamiona u crkvi u naselju Belo Polje gde se od 13 časova lomi gradska česnica, a nakon toga mali humanitarni koncert za prikupljanje donacija obolele dece iz Obrenovca, a onda i druženje sa posluženjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading