HAOS U KRAGUJEVCU! U nekoliko ulica došlo do havarije pucanjem vodovodne cevi: Preko hiljadu potrošača ostalo bez vode - SVE RASPOLOŽIVE EKIPE ODMAH IZAŠLE NA TEREN

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna havarija izazvala je mnogo problema na ulicama Kragijevca.

HAOS U KRAGUJEVCU! U nekoliko ulica došlo do havarije pucanjem vodovodne cevi: Preko hiljadu potrošača ostalo bez vode - SVE RASPOLOŽIVE EKIPE ODMAH IZAŠLE NA TEREN

Foto: Photo by Mukesh Sharma on Unsplash

U Kragujevcu, konkretno u ulicama Višnjićeva, Vojvode Stepe i Krste Sretenovića, došlo je do iznenadne havarije kada je pukla vodovodna cev, rezultirajući time da preko hiljadu potrošača u ovom delu grada ostane bez vode. Kako navode nadležni, pojedini građani su bez vode već preko 15 sati, što je izazvalo značajne neprilike u njihovim svakodnevnim aktivnostima.

Ekipe na terenu i očekivano vreme normalizacije vodosnabdevanja

Ekipe su odmah izašle na teren radi saniranja ovog problema. 

Nakon što je dojava o havariji stigla, ekipe JKP Vodovod i kanalizacija odmah su izašle na teren kako bi sanirale ovaj problem. Očekuje se da će kvar biti otklonjen oko 13 sati, a nakon toga će se ekipa prebaciti u Višnjićevu. Prema zvaničnim informacijama, voda bi trebalo da stigne do ovog dela grada do 17 sati, kada će se normalizovati vodosnabdevanje.

Apel nadležnih i kontakt informacije

Nadležni apeluju na sve građane koji su pogođeni ovom havarijom da se za sve dodatne informacije obrate putem broja telefona 034 323-034. Važno je da građani budu u toku sa najnovijim informacijama kako bi znali kada mogu očekivati povratak vodosnabdevanja u svojim domovima. Ova situacija ističe važnost redovnog održavanja vodovodne mreže kako bi se izbegle havarije i neugodnosti za građane.

Uskoro opšitnije... 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading