NE KREĆITE NA PUT AKO NE MORATE! Sneg u pojedinim delovima Srbije napravio haos!! Saobraćaj u blokadi, kolone nepregledne! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.12.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četiri regiona Srbije trenutno je upaljen žuti meteoalarm zbog snega.

NE KREĆITE NA PUT AKO NE MORATE! Sneg u pojedinim delovima Srbije napravio haos!! Saobraćaj u blokadi, kolone nepregledne! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Sneg koji satima pada u Novoj Varoši i okolini napravio je ljudima koji tamo žive ogromne probleme, ali i izazvao kolaps na saobraćaju na na putu od Nove Varoši ka Zlataru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica 192_rs put je gotovo zatrpan snegom što vozačima stvara velike probleme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Zbog snežnih nanosa i nepreglednog puta, stvorile su se ogromne kolone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Napominjemo da je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao popodne upozorenje za sneg i kišu u većem delu Srbije, navodeći da će samo krajnji sever zemlje biti pošteđen ovih vremenskih nepogoda.

- Tokom poslepodneva očekuje se mestimična kiša, dok će u planinskim predelima padati sneg, osim na severu zemlje gde će se zadržati suvo vreme - najavio je RHMZ.

U 4 regiona Srbije - Istočnom, Jugoistočnom, Jugozapadnom i na Kosovu i Metohiji - trenutno je upaljen žuti meteoalarm. Ovaj alarm označava potencijalno opasno vreme, jer se očekuje kiša i sneg. Iako ove vremenske pojave nisu neuobičajene, građani treba da budu oprezni ako planiraju aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.

Na sajtu RHMZ može se videti da je trenutno najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura -4°C, dok je nula stepeni na Zlatiboru. Sjenica beleži jedan stepen iznad nule, dok je najtoplije u Valjevu, Beogradu, Kragujevcu i Negotinu gde je izmereno 9 stepeni.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading