Najnoviji korona presek!

Autor: S.B.

Vesti

22.12.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su najnoviji podaci u vezi sa korona virusom u Srbiji.

Najnoviji korona presek!

Foto: Image by mohamed Hassan from Pixabay

U poslednjih 7 dana, broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Srbiji iznosi 3.704, što predstavlja smanjenje u odnosu na prethodnu sedmicu kada je ovaj virus potvrđen kod 4.704 osoba. Ovi podaci ukazuju na blagi pad broja zaraženih tokom poslednjih nedelja.

Takođe, primećen je i manji broj testiranih u poslednjoj nedelji u odnosu na prethodnu, sa ukupno 16.859 testova sprovedenih u proteklih 7 dana. Ovo smanjenje broja testiranih može uticati na ukupnu sliku širenja virusa i njegovu detekciju među populacijom.

Od početka epidemije u Srbiji, sprovedeno je impresivnih 13.333.401 testova, od kojih je čak 2.604.837 bilo pozitivno. Ovi podaci naglašavaju obim i intenzitet testiranja koji se sprovodi u zemlji kako bi se sagledala celokupna situacija u vezi sa korona virusom.

Sve u svemu, novi podaci o broju zaraženih i testiranih pokazuju određene trendove u širenju virusa u Srbiji, dok ukupan broj testova odražava posvećenost zdravstvenih institucija u praćenju i suzbijanju epidemije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading