DEVOJKA KOJA STUDIRA U ENGLESKOJ ZAVIDI STUDENTIMA U SRBIJI: Hrana u menzama u Londonu mnogo gora od Beograda (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.12.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada pogledate snimak, videćete o čemu se tačno radi, a otkrila je i šta je jede poslednja tri dana.

DEVOJKA KOJA STUDIRA U ENGLESKOJ ZAVIDI STUDENTIMA U SRBIJI: Hrana u menzama u Londonu mnogo gora od Beograda (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@lolagolijan

Jedna devojka koja studira u Londonu objavila je video snimak u kom je otkrila kakva je tamo hrana u studentskim menzama.

- Crveni sos imamo svake nedelje, tri puta nedeljno. A i menze ne rade posle 15h i preko vikenda - stoji u opisu ovog videa koji je objavila na mreži TikTok, prenosi Kurur.rs.

Kada pogledate snimak, videćete o čemu se tačno radi, a otkrila je i šta je jede poslednja tri dana.

 

 

- Jednu stvar sam skontala, a to je da jako zavidim studentima koji imaju pristup srpskim menzama, jer koliko sam videla u poslednje vreme imate jako dobru hranu. Ne mogu da se pohvalim sa tim ovde u Londonu jer već tri dana serviraju nam neki crveni sos, neidentifikovanog porekla i sa neidentifikovanim začinima. Danas sam otišla da vidim šta imaju i servirali su ribu i pohovani kozji sir, a šta je sa nama što ne jedemo ribu i mlečne proizvode od ovce i koze, šta ja plaćam - upitala je ona u videu.

Odmah su usledili i komentari, ljudi su razmenjivali svoja iskustva, a neki su joj i tražili da snimi kako takav obrok izgleda.

- Ja sam tek u studentskoj menzi video koliko pasulj ili na primer cvekla mogu zapravo da budu lepi - napisao je jedan korisnik TikToka.

- Krompir jedu uz sve! lazanja i krompir, krompir i krompir - dodala je ona u komentarima.

- Englezi su čuveni po očajnoj kuhinji - bio je još jedan od komentara, a Dolores je navela da zna, ali da nije očekivala da je baš toliko užasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading