ANALIZA UGLEDNOG "GARDIJANA": Evo šta je PROBLEM SRBIJE U FUDBALU! Udarili na NAŠE NAPADAČE!

Autor: M. M.

Sport

05.12.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ali, sposobni su da "ubodu" protivnika, tvrdi autor.

ANALIZA UGLEDNOG "GARDIJANA": Evo šta je PROBLEM SRBIJE U FUDBALU! Udarili na NAŠE NAPADAČE!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Mitrović i Vlahović

Žrebom u Hamburgu za EVRO 2024 od 14. juna do 14. jula određeno je da reprezentacija Srbije igra u u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

To je bio povod da se britanski "Gardijan" pozabavi analizom "orlova", kao uostalo i druga dva rivala.

Najpre će "gordi albion" igrati sa Srbijom, 16. juna, na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu.

- Garet Sautgejt možda se namrštio kada je Danska prva izvučena u grupi sa Engleskom. Slovenija i Srbija nude manje "na papiru", manje stresne testove, iako su i jedni i drugi sposobni da "ubodu" protivnika - navodi se u tekstu, a prenosi Mondo.

Autor se potom podrobije bacio našim timom.

- Srbija je prepuna napadačkih talenata, ali tradicionalno u ukupnom zbiru ima manje od toga što bi oni zajedno trebalo da budu. Ona će ciljati da na svom prvom Evropskom prvenstvu zauzme drugo mesto. Selektor Dragan Stojković mora da se nada da njegov talisman, napadač Aleksandar Mitrović, nije otupio svoju oštricu od kada je zamenio Premijer ligu Saudijskom Arabijom - dodaje se.

Potom se neimenovani novinar Gardina osvrće i na Dansku i Sloveniju.

- Danska će uživati u pruženoj šansi da se osveti Engleskoj nakon što je osetila da je bila pokradena na Vembliju na Evropskom prvenstvu 2021. godine, u polufinalu. Ipak, to kako će grupa izgledati može da zavisi od njenih utakmica protiv Slovenije. Te ekipe sretale su se u kvalifikacijama, selekcija Kaspera Hjulmanda završila je na prvom mestu u grupi zahvaljujući pobedi 2:1 u Kopenhagenu. Ako Engleska štucne protiv Srbije ili Danske i ako joj budu potrebni bodovi, možda se neće osećati nesrećno zbog toga što će u trećem kolu igrati protiv Slovenije - zaključeno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading