DŽAJIĆA NE PLAŠE ENGLEZI! Moramo psihički da se pripremimo!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

DŽAJIĆA NE PLAŠE ENGLEZI! Moramo psihički da se pripremimo!

Foto: Starsport

Evropsko prvenstvo u fudbalu na programu je od 14. juna do 14. jula, a rivali Srbije u Grupi C biće selekcije Engleske, Danske i Slovenije.

Utiske nakon žreba izneo je Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, koji nije putovao u Hamburg zbog privatnih obaveza.

- Ni posle ceremonije u Hamburgu nisam ni malo promenio mišljenje u odnosu na ono što sam govorio pre žreba. Svaki protivnik na Evropskom prvenstvu zaslužuje respekt i veliko poštovanje. Mi najbolje znamo koliko je teško otići na završni turnir, čekali smo 24 godine i sada treba dobro da se pripremimo, ne samo u fizičkom i taktičkom, već i u psihološkom smislu - rekao je Džajić.

Srbija na startu igra protiv Engleske.

- Ne plašim se Engleza, iako je jasno da su oni prvi favoriti, ne samo za prvo mesto u grupi, već i za osvajanje Evropskog prvenstva. Naravno, ne plašim se ni druga dva rivala u grupi, ali je jasno da samo maksimalnim pristupom i ozbiljnom pripremom možemo do željenih rezultata u sve tri utakmice. Imamo igrače koji su nosioci igre u velikim evropskim klubovima, ali imamo i one mlađe koji su željni dokazivanja i ne postoji bolja prilika da izbiju u prvi plan od najveće smotre evropskog fudbala - dodaje.

Navijači će biti velika podrška "orlovima".

- Očekujem veliku podršku naših navijača i u Gelzenkirhenu i u Minhenu, a nadam se i nakon toga u nokaut fazi Evropskog prvenstva - zaključio je Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading