HIT-REAKCIJA ALBANSKE DELEGACIJE: ŠOK nakon što su dobili rivale u grupi!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće protiv Španije, Italije i Hrvatske.

HIT-REAKCIJA ALBANSKE DELEGACIJE: ŠOK nakon što su dobili rivale u grupi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Albanije nije imala sreće na žrebu za Evropsko prvenstvo, pošto je na izvlačenju kuglica u Hamburgu zapala u grupu smrti.

Posle odličnih kvalifikacija u kojim su izborili prvo mesto u konkurenciji Česke i Poljske, imaće daleko teži izazov na kontinentalnom turniru koji počinje 14. juna i završava se 14. jula. Otuda ne čudi reakcija delegacije Fudbalskog saveza Albanije, koja je izazvala brojne komentare i reakcije na društvenim mrežama.

Albanci su bili u visokom drugom šeširu na žrebu, ali čini se da im to nije puno pomoglo. Već na startu su za rivala dobili reprezentaciju Španije u grupi B, a nedugo zatim i verovatno dva najteža rivala iz trećeg i četvrtog šešira - Hrvatsku i Italiju.

 

 

Nedavno je za tamošnje medije Igli Tare govorio o željama na žrebu i izgleda da mu se donekle ispunila. Najpoznatiji njihov fudbaler u istoriji je uoči odlučujućeg meča u grupnoj fazi između Italije i Ukrajine (0:0) rekao:

- Pre svega, želim da se Italija kvalifikuje. Želeo bih grupu Nemačke, Italije, Albanije i Srbije - rekao je Igli Tare.

Albanskoj fudbalskoj reprezentaciji ovo je drugo Evropsko prvenstvo u istoriji, nakon onog 2016. godine koje je održano u Francuskoj. Na startu EP naredne godine u Nemakoj igraće baš protiv Italije na "Signal Induna parku" u Dortmundu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading