DRUŠTVENIM MREŽAMA KRUŽI SNIMAK NEVEROVATNE SVADBE! Danica Crnogorčević uzela mikrofon u ruke - atomosfera koja se ne viđa često! (VIDEO)

Autor: S.B.

Vesti

28.11.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Grnogorčević napravila svadbu veka.

DRUŠTVENIM MREŽAMA KRUŽI SNIMAK NEVEROVATNE SVADBE! Danica Crnogorčević uzela mikrofon u ruke - atomosfera koja se ne viđa često! (VIDEO)

Foto: Instagram/danicacrnogorcevic

Danica Crnogorčević je mlada interpretatorka duhovne i etno muzike koja je postala poznata po ljubavi prema svojoj zemlji i borbi za tradicionalnim vrednostima. Međutim, malo ko zna da je Danica zapravo popadija.

Ona je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem i zajedno imaju troje dece. Ova svadba privukla je pažnju javnosti i zapalila društvene mreže.

 

 

Snimak mlade koja peva na svojoj svadbi postao je viralan i i dalje se priča o njemu. Danica je svojim izvođenjem dirnula mnoge, a posebno je začudila prisutne svojom izuzetnom interpretacijom muzike. Ovaj događaj je izazvao brojne komentare i podeljena mišljenja, ali je svakako doprineo popularnosti Danice Crnogorčević kao interpretatorke duhovne i etno muzike.

Iako je poznata kao interpretatorka duhovne i etno muzike, malo je poznato da je Danica zapravo popadija. Njena uloga popadije daje posebnu dimenziju njenom umetničkom izražavanju i može se reći da je ona spojila dve suprotne strane života - duhovnost i svetovnost.

Njen životni put i odabir da se posveti duhovnom pozivu, ali istovremeno da se bavi muzikom, čine je intrigantnom ličnošću čiji talenat privlači pažnju javnosti.

 

 

Podsetimo, nakon napada na naše tenisere koji su na turniru Dejvis kup, izašli uz pesmu ''Veseli se srpski rode'', sada se na direktnom udaru našla upravo Danica Crnogorčević, koja izvodi ovu pesmu, a koja je neretko trn u oku onima koji žele da izbrišu vekove srpske tradicije, a ona ponosno nastavlja da pesmom brani, veseli i ujedinjuje srpski rod.

Naime, na društvenim mrežama kruži fotografija Danice Crnogorčević kao člana etno grupe Zora, a onda i sramne optužbe na njen i račun njenog navodnog porekla, a sve zbog toga što brani srpstvo i čuva srpsku tradiciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading