TUGA U ČAČKU, PREMINUO OMILJENI DIREKTOR OŠ "MILICA PAVLOVIĆ": O Zoranovoj ljudskosti i ljubavi prema poslu najbolje govore brojne generacije koje je izveo na put!

Autor:

Vesti

26.11.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Ilić rođen je 27. decembra 1967. godine u Čačku. Nakon završene osnovne i srednje škole u Arilju, upisao je Prirodno matematički fakultet, odsek biologija, gde je i diplomirao.

TUGA U ČAČKU, PREMINUO OMILJENI DIREKTOR OŠ "MILICA PAVLOVIĆ":  O Zoranovoj ljudskosti i ljubavi prema poslu najbolje govore brojne generacije koje je izveo na put!

Foto: RINA

U subotu 25. novembra 2023. godine u Čačku je preminuo direktor OŠ „Milica Pavlović“, Zoran Ilić.

- Napustio nas je čovek, ispred svega. O ljudskosti i ljubavi prema svom poslu, poštovanju, kulturi i profesionalnosti, nežnosti najbolje govore brojne generacije koje je Zoran učio. Komemoracija je u ponedeljak 27. novembra u 09.00 u prostorijama OŠ „Milica Pavlović“. Sahrana je u ponedeljak 27. novembra u 12.00 na Čačanskom groblju, napisano je u zvaničnom saopštenju koje je medijima uputio kolektiv škole.

Zoran Ilić rođen je 27. decembra 1967. godine u Čačku. Nakon završene osnovne i srednje škole u Arilju, upisao je Prirodno matematički fakultet, odsek biologija, gde je i diplomirao.

Radnu karijeru započeo je 1998. godine u OŠ „Dr Dragiša Mišović“, potom je radio u OŠ „Tatomir Anđelić“, a od 2001. zaposlen je u OŠ „Milica Pavlović“.

Profesor Zoran upokojio se kao direktor OŠ „Milica Pavlović“ i to u drugom mandatu. Bio oženjen i ima jednog sina.

- Bila je čast sarađivati sa našim Zoranom, bilo kao đak, roditelj ili kolega. Neka mu je večna slava, napisali su članovi njegovog kolektiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading