NA LISTI NISU SAMO PENZIONERI! Evo ko će sve 30. novembra dobiti državnu pomoć od 20.000 dinara!

Autor:

Vesti

23.11.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoć države će se isplaćivati automatski na račune, bez potrebe za posebnom prijavom.

NA LISTI NISU SAMO PENZIONERI! Evo ko će sve 30. novembra dobiti državnu pomoć od 20.000 dinara!

Foto: Shutterstock

Pomoć države od 20.000 dinara, koja će biti isplaćena 30. novembra, neće dobiti  samo penzioneri, već i orisnicima privremenih naknada, ali i invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, kao i invalidnoj deci i korisnicima privremene naknade kod PIO Fonda..


Kao i do sada, pomoć države će se isplaćivati automatski na račune, bez potrebe za posebnom prijavom. Takođe, svi koji se do danas prijave za penziju, takođe će dobiti ovu pomoć države.

Ova pomoć države od 20.000 dinara predstavlja značajan vid podrške socijalno ugroženim građanima, kao i onih sa manjim primanjima. Isplata ove pomoći direktno će doprineti unapređenju kvaliteta života korisnika, a samim tim i doprineti oporavku celokupne države.

Da podsetimo, za poslednjih sedam godina penzionerima u Srbiji je samo na ime jednokratne pomoći isplaćeno 52.900 dinara. Taj iznos biće dodatno uvećan 30. novembra kada na račune 1,65 miliona najstarijih legne još dodatnih 20.000.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading