NOVOGODIŠNJA BIZARNOST NA SAJTU WOLT MARKETA! Egzibicionisti poludeli, za domaćice mikser i cirkularni DILDO - za domaćine lampa u koju se GURA! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

22.11.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni petak na Woltu u znaku je kuhinjskih aparata i određenih pomagala?!

NOVOGODIŠNJA BIZARNOST NA SAJTU WOLT MARKETA! Egzibicionisti poludeli, za domaćice mikser i cirkularni DILDO - za domaćine lampa u koju se GURA! (FOTO)

Foto: shutterstock, Printscreen/ web stranice wolt

Novogodišnja euforija je u punom jeku, svi tražimo savršen poklon za svoje drage ljude. Glava nam se gubi u vrtoglavim popustima, akcijama o onlajn kupovini

Dok su mnogi bili fokusirani na popuste na kuhinjske aparate, jedan humorističan trenutak uključivao je i nešto sasvim neočekivano.

Tako su se i mnogi onlajn kupoholičari iznenadili dok su pretraživali ponude za Crni petak na popularnom sajtu za dostavu hrane i proizvoda - Wolt marketu.

Foto: Printscreen/ web stranice wolt

 

Naime, lista proizvoda na popustu obuhvatala je širok spektar artikala, uključujući ne samo blender i mikser, već i nekoliko iznenađenja u kategoriji aparata za kuhinju - seks pomagala poput vibratora, analnih kuglica i vezova za ruke i noge.

Crni petak je dobio dozu pikantnog humora, jer su se neki korisnici našli u smešnoj situaciji biranja između aparata za kuvanje i intimnih pomagala.

Jer je upravo na to ličio sajt Volt marketa, red seksualnih pomagala, red kuhinjskih aparata.

U moru bisera ove kompanije, sada se našao i ovaj, a mnogi su se zapitali da li je moguće da ovi proizvodi nisu bar mogli da se odvoje kao posebna kategorija tokom pretraživanja na sajtu i da li je to namerni marketinški potez pomenute kompanije, kojim su hteli da nas "navuku" da pazarimo još nešto dok kupujemo kuhinjske aparate.

Jedna korisnica društvenih mreža X, poznate po svom sarkastičnom smislu za humor, nije odolela šansi da podeli svoje oduševljenje ovim neočekivanim spojem. Njena objava brzo je postala viralna, a ljudi su se zabavljali komentarišući neobičnu ponudu Wolt-a.

Foto: Printscreen/ web stranice wolt

 

Dok smo dalje pretraživali katalog, postalo je jasno da su se na crnopetkovskim popustima našle i različite igračke za odrasle. Vibratori, klitoralni stimulatori, kegel kuglice, analne igračke, dildo igračke, pa čak i analni vibratori, bili su deo svestrane ponude za odrasle.

Wolt je očigledno želeo da zadovolji raznolike potrebe svojih korisnika, ne samo kad je u pitanju kuvanje, već i u intimnim trenucima.

 

 

Ovaj neobični spoj kuhinjskih aparata i intimnih pomagala na crnopetkovskoj listi Wolt-a definitivno je izazvao smeh i razgovor na društvenim mrežama.

Dok se svet priprema za prazničnu euforiju, Wolt je uspeo da se istakne svojom jedinstvenom i zabavnom ponudom, donoseći osmeh na lica svojih korisnika. U konačnici, izgleda da je Wolt stvorio savršeni recept za crni petak - dodajte malo začina u kuhinju i intimnost.

- Krenuo da ženi za kuhinju kupim mikser, ali reko ajde bolje neki dobar dildo - bio je jedan od urnebesnih komentara. 

Na pitanja Republike prosleđena Wolt-u povodom ovog slučaja, do objave ovog teksta nism odobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading