TRIDESET DANA PLATITE MARKICU ZA PREVOZ U BEOGRADU, 31. VIŠE NE MOŽETE NIŠTA! Jetel nam uveo LIMIT, oni određuju koliko ćemo da se parkiramo i budemo humani!

Autor:

Vesti

11.11.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste Jetelov korisnik, sigurno ste primetili da su vas "ograničili" što se tiče poruka koje se naplaćuju, a koje se mogu poslati tokom meseca.

TRIDESET DANA PLATITE MARKICU ZA PREVOZ U BEOGRADU, 31. VIŠE NE MOŽETE NIŠTA! Jetel nam uveo LIMIT, oni određuju koliko ćemo da se parkiramo i budemo humani!

Foto: shutterstock

To u praksi znači da ukoliko 1. dana u mesecu uplatite mesečnu kartu za gradski prevoz u Beogradu, koja traje 30 dana, već 31. nećete moći da je doplatite. 

Slično je i ako prekoračite limit u slanju poruka za, recimo, parking ili želite da uplatite donacije humanitarnim organizacijama, a Jetelov ste korisnik - nećete moći! 

- Primetila sam kada sam počela da uplaćujem prevoz da nešto ne štima i onda poslednjeg dana u mesecu, ako mesec traje 31 dan, imam problem. Takođe, ne znam zašto bi me neko ograničio za parkiranje, jer danas skoro da nemate mesto u Beogradu gde se parking ne naplaćuje - rekla nam je Beograđanka Katarina koja je godinama korisnik Jetela.

U isto vreme, dodaje ona, ne može da veruje da joj neko ograničava koliko će novca negde donirati.

- To je moj novac, zar ne? Ukoliko redovno plaćam, a plaćam, ne vidim zašto bi to bio problem! -

"Mi vam izlazimo u susret"

Ovim povodom smo kontaktirali kompaniju Yettel koja nam, usitinu, jeste odgovorila, ali nije objasnila zašto je ovo tako i na koji način bi moglo da se reši.

Za sada nismo imali upite korisnika koji su imali poteškoća sa plaćanjem mesečne karte za javni prevoz. Ove usluge obračunavaju se kao posebna stavka na računu. Kako bi zaštitili korisnike od prekomernog zaduživanja računa, postoji limit na mesečnom nivou - rekli su za naš portal.

- Ukoliko korisnik pokuša da inicira plaćanja kojim bi se limit prekoračio, usluga ne bi bila naplaćena i aktivirana.-

Dakle, ako želite da budete humani ili da plaćate obaveze koje inače morate da plaćate, Jetel kaže da, ipak, ne može!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading