"TINU NINU, ČEKA TE ČIKA POLICAJAC MANIJAČE JEDAN!" Po parkingu razvlačio svog psa, dok je udobno sedeo u svom džipu - gde ovaj svet ide?! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.10.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se vidi na snimku, pas je privezan povocem i seta se pored automobila koji se kreće vrlo sporo po parkingu.

"TINU NINU, ČEKA TE ČIKA POLICAJAC MANIJAČE JEDAN!" Po parkingu razvlačio svog psa, dok je udobno sedeo u svom džipu - gde ovaj svet ide?! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@SajtZicer

Nedavno je na jednoj od društvenih mreža, poznatoj kao "X," objavljen snimak koji je izazvao veliku polemiku i osude korisnika. Na ovom snimku može se videti kako vozač sporim tempom vozi svoj besni automobil po parkingu tržnog centra Delta Siti u Beogradu, dok je vani, na povocu, prisutan pas.

Ova kontroverzna situacija je izazvala talas negativnih reakcija među korisnicima društvenih mreža koji su izrazili ozbiljnu zabrinutost u vezi sa dobrobiti psa i postupcima vozača. U mnogim komentarima ispod snimka izražava se osuda prema vozaču i postavlja pitanje o odgovornosti i etičnosti njegovih postupaka.

 

 

Kako se vidi na snimku, pas je privezan povocem i seta se pored automobila koji se kreće vrlo sporo po parkingu. Ovakvo ponašanje vozača je izazvalo negativne reakcije zbog potencijalne opasnosti po psa, što je dovelo do izražavanja zabrinutosti za dobrobit i bezbednost životinje.

Mnogi korisnici društvenih mreža ističu da bi trebalo ozbiljno shvatiti brigu o kućnim ljubimcima i da postupci poput ovih ne smeju biti tolerisani.

- Tinu ninu, čeka te čika policajac manijače jedan - bio je jedan od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading