STANARI BLOKA 29 MUKU MUČE SA PARKIRANJEM: Stanari vape za rešenjem problema

Autor: Kurir

Vesti

05.11.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari Bloka 29, jednog od najvećih i najpoznatijih novobeogradskih naselja, već duže vreme se suočavaju sa velikim problemom - nedostatkom parking mesta.

STANARI BLOKA 29 MUKU MUČE SA PARKIRANJEM: Stanari vape za rešenjem problema

Foto: youtube.com/light2tube

U saopštenju koje je potpisao upravnik Siniša Miljković, navodi se da su se uslovi parkiranja u ovom bloku znatno pogoršali zbog zoniranja susednih blokova.

Prema rečima Miljkovića, stanovnici Bloka 29 se suočavaju sa velikim problemom jer svi koji dolaze u banku, poštu ili druge institucije u blizini, parkiraju svoja vozila u ovom bloku koji nema zoniranje. Kao rezultat toga, parkirana vozila blokiraju parking mesta i prolaze, što otežava prilaz hitnim i komunalnim službama. Situacija je, kako se navodi u saopštenju, alarmantna već duže vreme, a stanari ne znaju kome da se obrate za pomoć.

Upravnik Miljković ističe da već tri godine Gradski sekretarijat za saobraćaj ne donosi nikakvo rešenje, uprkos mnogobrojnim zahtevima i molbama stanara. Umesto toga, dobijaju samo prazna obećanja i izgovore da su "Beograd put" ili "Zelenilo Beograd" trebali da odrade svoj deo posla.

Stanari Bloka 29 su odlučili da stanu na put ovom problemu i apeluju na nadležne organe da im pomognu u rešavanju problema sa parkiranjem. U saopštenju se navodi da su stanari veoma zabrinuti zbog sve teže situacije i da su u potrazi za konkretnim rešenjem, a ne samo praznim rečima i izgovorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Zoran

05.11.2023 23:46

Imaju garaže skoro svi. Nek izbace krš iz njih

Gaga

06.11.2023 13:23

Poštovani, stanujem u Bloku 29 u kome je katastrofa od 2016.godine. Prvo vozači koji dolaze u naš blok da parkiraju automobile se ujutro trkaju ko će pre da zauzme mesto ne obraćajući pažnju ni na decu niti na pešake koji prelaze ulicu, kao na reli trkama, a tek o prljavštini oko kontejnera da ne pišem. Jutros sam videla kako izlaze iz auta sa smećem i bacaju u konejner. Do 2016.godine. je bilo uredno ispred zgrade i oko kontejnera, a sada je pakao. Naš blok ne liči na onaj blok od pre ove katastrofe pa vas i ja molim da zonirate pa neka se parkiraju. Blokirane su i ulice od automobila, parkiraju se čak i na samom stepeništu bez pardona.

Nenad

11.11.2023 13:20

preselite se na sela , tamo nema problema sa parkiranjem. Uzgred mozete imati i kakvu basticu i kojoj moze nesto i da se posadi i nikne . Ali ko zeli na sela svi hoce u BG . E pa bas mi vas je zao , mucenici .