DŽEJMI OLIVER OTVARA RESTORAN U BEOGRADU: Objekat poznatog lanca britanskog kuvara će biti smešten na OVOJ prestižnoj lokaciji (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.11.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglašava da će gosti moći da uživaju u odličnoj hrani, pozitivnoj atmosferi i prelepom ambijentu.

DŽEJMI OLIVER OTVARA RESTORAN U BEOGRADU: Objekat poznatog lanca britanskog kuvara će biti smešten na OVOJ prestižnoj lokaciji (VIDEO)

Foto: YouTube/ Jamie Oliver

Restoran "Jamie's Italian" iz poznatog lanca britanskog kuvara Džejmija Olivera uskoro će biti otvoren u Beogradu. Na službenom sajtu beogradskog restorana "Jamie’s Italian" navodi se da će se nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi.

Džejmi Oliver izražava svoje zadovoljstvo zbog otvaranja restorana i ističe da je njegov tim poput velike porodice koja će se brinuti o gostima dok uživaju u ukusnoj hrani, pripremljenoj od pažljivo biranih namirnica. Naglašava da će gosti moći da uživaju u odličnoj hrani, pozitivnoj atmosferi i prelepom ambijentu.

Podsećamo da je Džejmi Oliver 2017. godine zatvorio šest restorana iz lanca "Jamie’s Italian" u Velikoj Britaniji zbog povećanja cena sastojaka za italijanska jela koja su pripremali, što je rezultiralo Bregzitom.

 

 

Osim poskupljenja sastojaka, kao razlozi za zatvaranje dela restorana navedeni su i troškovi obuke zaposlenih i pad broja posetilaca.

Uprkos tome, restorani iz lanca "Jamie’s Italian" nastavili su da posluju u inostranstvu. Nakon Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, "Jamie’s Italian" uskoro dolazi i u Srbiju.

Džejmi Oliver je stekao svetsku slavu zahvaljujući svojim televizijskim emisijama krajem 90-ih i početkom 2000-ih, u kojima je prikazivao pripremu jela na brz i jednostavan način. Takođe, on je autor više kulinarskih knjiga i vlasnik nekoliko lanaca restorana širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading