OPREZ! ŽENA IDE PO SALONIMA I PREPADA RADNIKE: Frizerka je uhvatila u laži: "Apel za sve da ne nasedaju!", evo kako se predstavila!

Autor:

Vesti

01.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozvala se na inspektorku koja je igrom slučaja moj klijent. Shvatila sam da nešto nije u redu, napisala je vlasnica salona na društvenim mrežama.

OPREZ! ŽENA IDE PO SALONIMA I PREPADA RADNIKE:  Frizerka je uhvatila u laži: "Apel za sve da ne nasedaju!", evo kako se predstavila!

Foto: Facebook/Printscreen

Vlasnica jednog frizerskog salona iz Borče upozorila je sugrađane na ženu koja vara frizere predstavljajući se kao pomoćnica poreske inspektorke!

- Ova žena je ušla u moj salon i rekla da je šalje poreska inspektorka. Pozvala se na inspektorku koja je igrom slučaja moj klijent. Shvatila sam da nešto nije u redu. Kada sam krenula da je izbacim, brzo se snašla i rekla da joj je inspektorka dala preporuku za mene - napisala je ona u Fejsbuk grupi "Borča".

Foto: Facebook/Printscreen

 

Kako je objasnila, prevarantkinja je u pokušaju da se izvuče, zakazala termin kod nje.

- Naravno uvek tražim broj telefona, dala mi je lažni broj, a pretpostavljam i ime. Mislim da ide od salona do salona i sa vrata pokušava da isprepada radnika. Kod mene joj to baš i nije pošlo za rukom. Tek kada sam vratila kamere shvatila sam da gospođa ulazi sa oprezom i gleda gde su kamere postavljene. Apel za sve da ne nasedaju - navela je ona.

- Ona prosi, pokušava neke priče, pa ako ubode nešto na mufte - jedan je od brojinih komentara ispod ove objave.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading