DANIMA IH TERORIŠE I NAPADA, OBARA IH PO ULICI, NASRĆE NA DECU...! Stanari zgrade u Mirijevu strahuju za živote, a niko NE REAGUJE! Žena pušta "zver" da divlja u zgradi i okolo nje!

Autor:

Vesti

19.10.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas je više puta nasrtao na ljude, a kako tvrdi žena koja živi u ovoj zgradi, niko od nadležnih ne reaguje.

DANIMA IH TERORIŠE I NAPADA, OBARA IH PO ULICI, NASRĆE NA DECU...! Stanari zgrade u Mirijevu strahuju za živote, a niko NE REAGUJE! Žena pušta "zver" da divlja u zgradi i okolo nje!

Foto: Twiter, Shutterstock

Stanari jedne zgrade u Ulici Vitezova Karađorđeve zvezde na Mirijevu već danima žive u velikom strahu za svoje živote, jer su, ako je suditi po jednoj objavi na Instagramu, svakodnevne mete psa rase pitbul terijer, koga njihova nova komšinica pušta po zgradi i okolo zgrade bez ikakve kontrole.

Republika

Foto: Twiter

Post, Instagram

 

- Mirijevo, Vitezova Karađorđeve zvezde 66, zgrada sa 17 stanova. Pre nekoliko dana u stan u prizemlju se uselila "gospođa" sa psom mešancem - pitbul i staford... Ko zna koja mu je rasa još u genima - požalila se ova žena i dodala.

- Problem za sve stanare je bahata vlasnica koja ga pušta bez ikakve kontrole da divlja u zgradi i okolo nje. Pas je više puta napadao i nasrtao na ljude.

Kako je objašnjeno, ljubimac nove stanarke je oborio jednu ženu pre par dana.

- Malo je falilo da je pregaze kola. Napao je i ženu sa malim detetom - napisala je ova gospođa pa dodala.

- Na supruga i mene je kidisao juče ujutru, sreća pa smo već bili ušli u kola. Danas me suprug za svaki slučaj čekao isperd zgrade, dok sam ja stigla, opet je bio napolju i van kontrole. Pola sata se nije moglo prići ulazu. Opomenuta po ko zna koji put, pravi se luda.

Žena se požalila i da su kontaktirali sve nadležne službe da im pomognu, ali da niko ne reaguje.

- Zvali smo Zoohigijenu, komunalnu, policiju, niko ne reaguje. Valjda čekaju da nekog osakati, nemam pojma. Pitam se da li treba da mi nasrna na ćerku pred porođajem ili na unuka...

Bonus video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading