"IZ DŽIPA JE IZAŠLA MLAĐA ŽENA, UŠLA U WC, A ONDA.."! Radnici pumpe u Apatinu zatekli NESVAKIDAŠNJI PRIZOR! Odmah pozvali policiju!

Autor:

Vesti

18.10.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se zbilo pre desetak dana, u popodnevnoj smeni, u kojoj je radilo dvoje mladih ljudi.

"IZ DŽIPA JE IZAŠLA MLAĐA ŽENA, UŠLA U WC, A ONDA.."!  Radnici pumpe u Apatinu zatekli NESVAKIDAŠNJI PRIZOR! Odmah pozvali policiju!

Foto: pixabay.com

Dijana Perić i Vladimir Lerman, radnici na benzinskoj pumpi u Apatinu svetli su primeri da se poštenje i čast u našem društvu nisu potpuno izgubili. Njih dvoje su, radeći zajedno u smeni, pre nekoliko dana pronašli novčanik pun novca i, nakon zanimljive potrage za vlasnicom, uspeli da joj ga uredno vrate.

Sve se zbilo pre desetak dana, u popodnevnoj smeni, u kojoj je radilo dvoje mladih ljudi.

- Iz džipa beogradskih tablica izašao je stariji muškarac i mlađa žena, ispostavilo se, njegova ćerka. Dok je ona bila u toaletu, on se raspitivao za put do groblja jer su krenuli na jednu sahranu. Objasnili smo mu i otišli su. Kolega je, par trenutaka kasnije, u toaletu primetio novčanik. Izneo ga je i kad smo pogledali šta ima u njemu, imali smo šta da vidimo – osim dokumenata i kartica, u njemu je bila veća količina novca i u dinarima i u evrima. Nismo brojali, ali nam je vlasnica kasnije rekla da je bilo preko 100.000 dinara - objašnjava Dijana.

U novčaniku su pronašli i pasoš i o svemu odmah obavestili policiju. Pošto su naveli da je vlasnica otišla na sahranu, iz policije su pozvali cvećaru pored groblja i kad su objasnili o čemu se radi, radnica cvećare, Rada, se odmah uključila u potragu.

- Rada je na parkingu pronašla pomenuti džip, strpljivo sačekala da prođe sahrana i da se vlasnik džipa i njegova ćerka pojave. Upitala je ženu gde joj je novčanik, na šta je ova opušteno odgovorila da je u kolima. Rada joj je, uz osmeh, rekla da ne bude tako sigurna, te da ipak svrate na benzinsku pumpu - nadovezuje se Vladimir na priču svoje koleginice.

Za par minuta, Beograđani su ponovo bili na pumpi.

- Kad smo joj pružili novčanik, žena je bila u šoku. Objasnila nam je da je novac spremila za ratu kredita i da ne zna šta bi da joj novčanik nije pronađen i vraćen. Zahvalila nam je, počastila nas i rekla da je srećna što „još postoje ovakvi ljudi“ - uz osmeh kaže Dijana, dodajući da joj nikada ne bi palo na pamet da uzme tuđi novac, te da je ovo što su kolega i ona uradili nešto što bi trebalo da bude normalno.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mile

19.10.2023 11:13

ma sad ce vlasnik pumpe da vas ubaci u finansije ne sekirajte se lol