PRONAĐENA VALENTINA IZ ŠAPCA! Od petka joj se izgubio svaki trag, a EVO gde je bila!

Autor:

Vesti

17.10.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Valentina O. (14) iz Šapca koja je nestala u petak uveče, pronađena je juče, potvrdila je njena majka.

PRONAĐENA VALENTINA IZ ŠAPCA! Od petka joj se izgubio svaki trag, a EVO gde je bila!

Foto: Facebook

Prema rečima majke, njena ćerka bila je kod drugarice.

 

- Pronađena je juče kada se pojavila u školi. Odatle je odmah odvedena u policiju gde je dala izjavu u kojoj je ispričala gde je bila i šta je radila. Otišla je kod drugarice koja živi u blizini, ali sa kojom se nije družila neko vreme. Nema nikakvih povreda i sve je u redu - rekla je majka beogradskim medijima.

Podsetimo, društvenim mrežama kružio je apel da je ova devojčica iz Šapca nestala i da je poslednji put viđena kada je legala u krevet da spava.

- U petak oko devet uveče sam je poslednji put videla. Došla sam umorna sa posla i legla sam da spavam. Oko 23.00 me je probudilo mjaukanje mace, izašla sam na ulicu da je uzmem i donesem Valentini jer znam da voli životinje, ali ona nije bila u sobi, nije bila tu - rekla je ranije potresena majka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

17.10.2023 12:51

Šta se dogadja sa ovim uspaljenim devojčicama? I sve su bile kod drugarice! Za potragu se angažuju policijske snage koje svi mi plaćamo, a deca se zabavljaju. I, niko odgovoran!