DEVOJČICA TEA (2) JE NESTALA IZ SVOG DVORIŠTA: Četiri sata kasnije je policija pronašla u šumi sa OVIM životinjama, izbezumili se! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

30.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su komentarisali da takav prizor nikada nisu videli.

DEVOJČICA TEA (2) JE NESTALA IZ SVOG DVORIŠTA: Četiri sata kasnije je policija pronašla u šumi sa OVIM životinjama, izbezumili se! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Dvogodišnja devojčica  Tea, se jednog dana izgubila, a kada su je pronašli svi su šokirali kada su videli prizor koji su zatekli. 

Devojčica Tea se sama igrala u svom dvorištu sa svojim psima, kada je majka u jednom trenutku otišla da je proveri. 

Kada je izašla shvatila je da je nema, a onda je panično počela da je traži i zove. Nakon samo 20 minuta obaveštena je policija koja je domah krenula u potragu. 

Oko ponoći, četiri sata nakon što je policija prvi put obaveštena, u šumskom predelu policija je naišla na rotvajlera koji je počeo da laje, a samo par kilometara zatim i devojčicu. 

Naime malu devojčicu su za to vreme čuvala dva psa! 

Poručnik Mark Đanuco, koji je učestvovao u višesatnoj potrazi za devojčicom, rekao je da tako nešto u životu nije video. 

Kada su se približili devojčici, pas na kom je spavala je počeo da reži na njih.

 

 

-Ona je legla i koristila jednog psa kao jastuk, dok je drugi pokušavao lajao i čuvao je - rekao je poručnik Mark.

Policajci su u potrazi koristili dronove i policijske pse, dok su lokalna policija i građani iz Mičigena i susednog Viskonsina pomogli u potrazi za devojčicom u šumovitoj oblasti.

Srećom, devojčica je pronađena u dobrom stanju, kada je videla mamu rekla joj je samo "ćao" bez ikakve naznake stresa ili uznemirenosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading