NEVIĐENA ŠVALERACIJA U ZEMUNU, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Iskočio sa terase kako bi izbegao pesnicu besnog muža - evo kako su ga dočekali u bolnici!

Autor:

Vesti

04.10.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj neobičan komentar nasmejao je lekare koji su se suočili s ovim slučajem.

NEVIĐENA ŠVALERACIJA U ZEMUNU, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Iskočio sa terase kako bi izbegao pesnicu besnog muža - evo kako su ga dočekali u bolnici!

Foto: twitter.com/Jonny Tickle

Lekari iz Kliničko-bolničkog centra (KBC) Zemun u Beogradu svakodnevno se susreću s neobičnim i urnebesnim razlozima zbog kojih im dolaze pacijenti.

Neki od ovih slučajeva podsećaju na komične situacije iz filmova, a lekari su često iznenađeni kreativnošću pacijenata u objašnjavanju svojih povreda i tegoba.

Jedan od slučajeva uključuje pacijenta iz Zemuna koji je hitno došao u bolnicu zbog oteklog desnog kolena koje je opisao kao "otečeno kao balon za dečje rođendane". Kao razlog za povredu naveo je da je "udario desno koleno prilikom bežanja od ljubavnice".

Ovaj neobičan komentar nasmejao je lekare koji su se suočili s ovim slučajem.

Nastavlja se priča o neverstvima, jer je jedan pacijent, koji je bio ljubavnik, došao u bolnicu s problemom koji je uzrokovan strastvenim odnosima. Muškarac je toliko glasno vrištao od bolova da je terapija bila otežana. Lekari su mu preporučili standardnu proceduru, ali su takođe naveli da bi obe partnerke pacijenta trebale biti nežne, naročito ljubavnica nakon što se s njim vrati supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading