"PAKAO - IME MU JE MARAKANA"! Brutalan tekst Švajcarca: "Čućete srce kako vam pada u pantalone"!

Autor:

Sport

04.10.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar uglednog "Blika" o atmosferi na stadionu Crvene zvezde.

"PAKAO - IME MU JE MARAKANA"! Brutalan tekst Švajcarca: "Čućete srce kako vam pada u pantalone"!

Foto: instagram.com/crvenazvezdafk

Ugledni švajcarski list "Blik" najpre se bavio proslavom Zvezdinog plasmana u pre četiri godine, nakon eliminacije Jang Bojsa, kada su nakon meča na borbenom oklopnom vozilu slavili prolaz. Podgrevali su, dakle, atmosferu želeći da probude dodatni motiv i implus za pobedom kod "mladih momaka". Sadu su, pak, obrnuli ploču. Autor Alajn Kunc u tekstu sa naslovom: "U ovom tunelu za igrače čućete srce kako vam spada skoro u pantalone", posebnu pažnju posvetio stadionu i atmosferi koju na njoj prave navijači.

- Prepreka nije samo Zvezda. Pod novim trenerom igraju disciplinovanije, igrači trče mnogo više - prenosi Blik reči Zorana Rašića, nekadašnjeg igrača tima iz Berna.

Smatraju da je najveća opasnost po gol Švajcaraca Žan Filip Kraso, plaše se i Aleksandra Dragovića koji dobro poznaje stanje švajcarskog fudbala, nastupao je u Bazelu. Nezaobilazan je i vezista Mirko Ivanić, najverovatnije najbolji igrač tima, smatra Rašić.

Ipak, noge fudbalerima Jang bojsa zadrhte na pomisao zloglasnog tunela koji vodi od svlačionice do terena.

- Ali, pre nego što dođe do prvog duela na terenu, igrači treba da pređu stotinu koraka kroz piro-pakao. Šetnja kroz tunel, koji je lociran od gostujuće svlačionice, van stadiona, do terena na "Marakani". Prvi susret imate direktno sa "delijama". Neustrašivim navijačima Crvene zvezde. Kako igrači ne bi izlazili direktno pod tribinu tunel je produžen sve do terena - navodi se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading