SVI SU SE UDRUŽILI DA POMOGNU ''DEČAKU LEPTIRU''! U subotu Obrenovac organizuje humanitarni bazar za Ogijev novi život! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Vesti

15.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetogodišnji Ognjen Bojković boluje od bulozne epidermiolize, retkog oboljenja kože koja je nežna, osetljiva i oštećuje se i na najmanji dodir. Za njegovo lečenje u inostranstvu potrebna su ogromna finansijska sredstva.

SVI SU SE UDRUŽILI DA POMOGNU ''DEČAKU LEPTIRU''! U subotu Obrenovac organizuje humanitarni bazar za Ogijev novi život! (FOTO,VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Ognjen Bojković

Obrenovčani su se po ko zna koji put ujedinili i pokazali da su tu, kada je nekome potrebna pomoć. Ovoga puta okupiće se u subotu, 16. i nedelju, 17. septembra na gradskom trgu gde se organizuje veliki bazar na kojem će se prikupljati sredstva za lečenje desetogodišnjeg Ognjena Bojkovića.

Svoj doprinos daće svi obrenovački umetnici i sportisti, a građanima je upućen poziv da dođu na bazar i na taj način pomognu Ognjenu "dečaku leptiru". Čeka ih bogat kulturno umetnički program i nastupi, kao i sportski program.

Foto: Budi human

Ognjen Bojković

Od početka ove godine za sve roditelje dece obolele od ove nemilosrdne bolesti, pojavio se tračak nade. Američka kompanija „Krystal Biotech“ proizvela je lek „Vyuvek“ koji sprečava infekcije rana, zatvara ih i odlaže njihovo širenje, poboljšava imuni sistem i produžava život deci oboleloj od bulozne epidermolize.

Za Ognjenovo lečenje u inostranstvu gde je ovaj lek dostupan, potrebna su velika finansijska sredstva za čije prikupljanje mole članovi porodice.

Zbog prirode bolesti Ognjenovi roditelji su se suočili sa veoma skupim troškovima lečenja koje zahteva svakodnevnu veoma komplikovanu negu (specijalne zavoje, kreme, odeću, ishranu). Sredstva su mu potrebna za terapiju lekom Vyuvek u inostranstvu, dodatne medicinske usluge, putne troškove kao i troškove smeštaja u toku bolničkog lečenja. Za sve to potrebno je 76.700.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading