ONO ŠTO SU POKAZALE JE ZA ČISTU DESETKU: Poznate dame u NAJMINIJATURNIJIM BIKINIJIMA IKADA sve ostavile u prašini - ne zna se koja je bolja (FOTO)

Autor:

Lifestyle

15.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sledeće srpske poznate ličnosti niko ne ostaje imun pogotovo posle fotografija u bikiniju.

ONO ŠTO SU POKAZALE JE ZA ČISTU DESETKU: Poznate dame u NAJMINIJATURNIJIM BIKINIJIMA IKADA sve ostavile u prašini - ne zna se koja je bolja (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com, ST/V. Lukić, Printscreen/www.youtube.com/channel

U duhu lepih i toplih sunčanih dana odvojili smo nekoliko poznatih dama čije bikinije svi komentarišu. Zategnuti, preplanuli ten i provokativne slike nisu izostale ni ovo leto, a mnogi su uživali u gledanju zgodnog tela sledećih. Odvojili smo top pet devojaka čija tela mame samo uzdahe, a lepota je neosporna:

1. Ivana Nikolić

Bivša članica grupe "Harikejn" uvek je bila neko ko se isticao po zategnutom telu i važi za jednu od najzgodnijih naših pevačica. Ovoga puta na sebi je imala minijaturan tigrasti kupaći koji je perfektno isticao njen zategnuti stomak.

Foto: Instagram/ivana_boom_nikolic

Ivana Nikolić u tigrastom kupaćem kostimu

2. Jelena Karleuša

Jelena često objavljuje "vruće" fotografije i pokazuje da je ispred i pojedinih mlađih koleginica. Poznata je po malenim kupaćim kostimima koji na njoj uvek fantastično stoje. Mama dve devojčice srušila je sve granice sledećim bikinijem dok je sedela pored bazena, a komentari nisu izostali.

3. Ema Radujko

Atraktivna mlada pevačica golišavim fotografijama privukla je pažnju javnosti, a u tom duhu nastavila je da objavljuje slike koje oduševe njene mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama. Nekadašnja tiktokerka vinula se u zvezde prvim muzičkim albumom, a od toga je još više javnost prati. Njene fotografije u bikiniju najviše su lajkovane.

4. Kaja Ostojić

Kada je pevačica Kaja Ostojić okačila provokativnu fotografiju sa jahte svi su doslovno zanemeli. Malo žena bi se odlučilo za ovakav kupaći, a njena smelost nagrađena je samo pozitivnim komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

5. Anja Todorović

Tiktokerka Anja Todorović na društevim mrežama često kači izuzetno provokativne fotografije i ne libi se da pokaže malo više. Zasigurno, ona je jedna od poznatih koja je imala više minijaturnih kupaćih kostima ovog leta, ali smo se odlučili za ovaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading