IGRICA UŽASA I STRADANJA?! Još jedan vozač u suprotnom smeru u Novom Sadu - ŠTA JE SA LJUDIMA?!

Autor:

Vesti

14.09.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego ikada do sada, na ulicama se primećuju vozači koji voze u suprotnom smeru. Novi slučaj zabeležen je u Novom Sadu.

IGRICA UŽASA I STRADANJA?! Još jedan vozač u suprotnom smeru u Novom Sadu - ŠTA JE SA LJUDIMA?!

Foto: Instagram/Printscreen

Na semaforu na raskrsnici Balzakove ulice i Bulevara cara Lazara u Novom Sadu, automobil stoji na zelenom svetlu i to u traci u kojoj se kreće suprotan smer.

 

 

Novosađane je ova pojava razbesnela i zbunila, a mnogi se pitaju da li su ove "greške" u poslednje vreme namerne. 

Da li je to neki trend ove godine? Jel namerno rade to? Kako možes da uđes u kontra smer ako ti je put iscrtan linijama, upozoren znakovima. Bahato - piše u jendom komentaru.

Podsetimo, niz saobrajnih prekršaja u kojima su vozači vozili suprotnim trakama zabeleženo je na putevima naše zemlje. Najdrastičniji dogodio se pre desetak dana kada je Dejan J. (51) nastradao vozeći auto-putem Miloš Veliki brzom trakom u kontra smeru, nakon čega je naleteo na drugo vozilo. Suvozač i vozač drugog automobila zadobili su teške telesne povrede, a automobil kojim je Dejan upravljao u potpunosti je izgoreo.

Samo tokom jučerašnjeg dana građani su snimili vožnju u kontra smeru takođe na auto-putu kod Surčina, kao i u Novom Sadu gde je vozač, ušavši pogrešno u kružni tok, izazvao udes.

U sudaru putničkog vozila i kombija dve osobe su povređene.

- Hitna pomoć poziv je primila u 11.44 časova i intervenisala na kružnom toku u pravcu kasarne. Na licu mesta su zbrinuta dva muškarca stara 76 i 34 godina. Njima je na licu mesta ukazana pomoć, a zatim su u svesnom stanju prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine - rekao je juče za "Blic" portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading