DONČIĆ BACIO SRBE U TRANS: Luka podigao tri prsta, a onda zapevao ČUVENU SRPSKU PESMU! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je jedan od najboljih košarkaša svih vremena pokazao svoju privrženost Srbiji.

DONČIĆ BACIO SRBE U TRANS: Luka podigao tri prsta, a onda zapevao ČUVENU SRPSKU PESMU! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/Badbunnybasket

Luka Dončić sa tri prsta

Na društvenim mrežama nedavno je postao viralan video snimak koji je oduševio celu Srbiju, a u njemu je glavnu ulogu igrao slovenački košarkaš i NBA zvezda, Luka Dončić.

Snimak prikazuje Luku Dončića kako se veseli uz poznatu pesmu "Vidovdan", dok podiže tri prsta u vazduh, što će sigurno obradovati sve navijače u Srbiji.

Iako još uvek nije poznato kada i gde je tačno nastao ovaj snimak, jedno je sigurno - Luka Dončić voli srpsku muziku i srpsku kulturu, a sada je ponovo pokazao njegove simpatije prema Srbiji i njenim tradicijama.

Dončić je postao poznat po tome što pre mečeva NBA lige često pušta srpske pesme tokom zagrevanja. Razni naši autori su se nalazili na Dončićevoj plejlisti u Dalasu, a sada je još jednom pokazao koju muziku najviše voli da sluša.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Luka pokazuje privrženost Srbiji, a razlog je taj što Saša Dončić, njegov otac, ima srpske korene. Neretko se as Dalasa i oglašavao po tom pitanju, a najveće simpatije u Srbiji je stekao kada se ponudio da plati sve troškove sahrana, za tragično preminule u masakru u OŠ Vladislav Ribnikar.

Inače, Luka Dončić je predvodio selekciju Slovenije na nedavno završenom Mundobasketu, a njegov tim je na kraju završio na sedmoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading