"KOJE JE BOJE TVOJ BUGATTI?! ENDRJU TEJT PRIMEĆEN U VINČI!" Neverovatan snimak kruži društvenim mrežama: VOZI MIŠKO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.09.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova urnebesna scena nije mogla proći neprimećeno na društvenim mrežama, gde su korisnici počeli ostavljati svoje komentare.

"KOJE JE BOJE TVOJ BUGATTI?! ENDRJU TEJT PRIMEĆEN U VINČI!" Neverovatan snimak kruži društvenim mrežama: VOZI MIŠKO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/serbialive_beograd/

Na jednom putu u Vinči, zabeležena je prizor koji je izazvao smeh i čuđenje mnogih. Na Instagram stranici "serbialive_beograd" pojavio se snimak traktoriste koji je za sobom vukao prikolicu, ali ne bilo kakvu prikolicu. Ova prikolica je bila bez jednog točka, što bi obično bila ozbiljna prepreka za većinu vozača.

- Koje je boje tvoj Bugatti? Endrju Tejt primećen u Vinči! - bili su neki od komentara. 

 

 

Međutim, ovaj traktorista je očigledno bio veoma snalažljiv i nije se dao zbuniti nedostatkom točka. Umesto toga, prikačio je drvenu dasku na tu stranu prikolice gde je nedostajao točak. Snimak prikazuje traktora kako se kreće putem, vuče prikolicu sa daskom umesto točka, i sve to izaziva salve smeha kod prolaznika.

Ova urnebesna scena nije mogla proći neprimećeno na društvenim mrežama, gde su korisnici počeli ostavljati svoje komentare. Neki od njih su se našalili na račun traktoriste, nazivajući ga "Snalažljivi majstor", dok su drugi primetili da ovo "prevozno sredstvo" izgleda bolje od luksuznog automobila Bugatti.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daska

07.09.2023 11:55

Je ono što nedostaje onom koji je ovaj komad drveta nazvao daskom. A traktoristi ona sigurno ne nedostaje čim je umeo da se ovako snađe.