NIKO OD NADLEŽNIH NE REAGUJE, DA LI BI TREBALO DA NEKO DETE NASTRADA?! Novosađanin Vladimir PRESTRAVLJEN zbog najnovijeg bizarnog TikTok IZAZOVA

Autor:

Vesti

05.09.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se pita i dokle će to ludilo trajati.

NIKO OD NADLEŽNIH NE REAGUJE, DA LI BI TREBALO DA NEKO DETE NASTRADA?! Novosađanin Vladimir PRESTRAVLJEN zbog najnovijeg bizarnog TikTok IZAZOVA

Foto: Unsplash/why kei

Vladimir Šušić Šule iz Novog Sada zatekao se juče u Futogu gde je doživeo šok kada mu je usred noći, u delu gde ni ulična rasveta ne radi, pred farove automobila biciklima izletela grupa od oko 30 tinejdžera. Prestravljen, jer je mogao da ih pregazi i bude kriv za veliku tragediju, po reakciji dece shvata da to rade namerno, zbog bizarnog TikTok izazova.

- Futog, sinoć oko 21 sat. Vozim auto i ulazim u Futog iz pravca Begeča. Totalni mrak, ulična rasveta još neispravna (posledica oluje), saobraćajna gužva kao i uvek, farovi zaslepljuju... Autobus GSP staje nasred puta (nema obezbeđeno stajalište za prijem putnika). Približavam se "pešačkom prelazu" od Poljoprivredne škole prema Domu učenika niz uličice s leve strane izleće na glavni put grupa od oko 30 biciklista, deca, mlađi srednjoškolci, bez i pogleda na saobraćaj, trkaju se prema ambulanti. Totalno ludilo, moja neverica. Naglo kočim, stiskam sirenu. Oni slave, pobednički mašu rukama u mom pravcu. Jutros čujem - izazov?! - naveo je on na svom Fejsbuk profilu.

Vladimir dalje u objavi navodi da "proziva Mesnu zajednicu Futog, Policijsku stanicu Futog, Policijsku upravu Novi Sad, roditelje tih klinaca, ama sve nas".

Dokle će to trajati i da li neko dete treba da nastrada, pita se Vladimir.

- Niko ništa od nadležnih ne preduzima, a izazov traje od početka raspusta i ceo Futog pričava o tome - poručuje on i dodaje:

- Kad se, ne daj Bože desi, onda će svi da pametuju o bezbednosti, propustima, koječemu...

Vladimir se pita i zašto policija ne obezbedi taj jedan ćošak "na kom se već mesec dana dešava ludilo", prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading