MILOŠ HEROJ NA TASOSU! Video kako dete (6) na flamingosu juri ka pučini - Srbin spasio ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući brzoj reakciji okupljenih ljudi, devojčica je spašena i ponovo je s roditeljima.

MILOŠ HEROJ NA TASOSU! Video kako dete (6) na flamingosu juri ka pučini - Srbin spasio ŽIVOT! (FOTO)

Foto: LIVE FROM GREECE, FACEBOOK / SCREENSHOT

Miloš Janković, srpski državljanin, bio je jedan od ljudi koji su doprineli uspešnom spašavanju i povratku na obalu šestogodišnje devojčice koja se nalazila na naduvanom šlaufu, čime je sprečena potencijalna tragedija. Ovaj podvig je došao do saznanja putem društvenih mreža putem stranice "Live from Greece," gde je Miloš podelio svoje iskustvo.

On je opisao kako je jak vetar brzo odvlačio devojčicu prema otvorenom moru na plaži Paradajz na ostrvu Tasos.

Zahvaljujući brzoj reakciji okupljenih ljudi, devojčica je spašena i ponovo je s roditeljima. Ovaj incident je samo jedan u nizu sličnih slučajeva gde su struje i vetrovi nosili kupače, posebno one na naduvanim šlaufima, prema otvorenom moru tokom letnjeg odmora u Grčkoj.

Foto: LIVE FROM GREECE, FACEBOOK / SCREENSHOT

 

Miloš Janković je podelio važnu poruku za sve roditelje koji letuju s decom uz more:

- Trenutno smo na Tasosu, gde smo danas bili na plaži Paradise. Uspešno sam učestvovao u spašavanju devojčice od oko šest godina na naduvanom šlaufu u obliku flaminga. Jak vetar ju je brzo nosio prema otvorenom moru. Nije bilo lako doplivati do nje zbog snažnog vetra koji ju je odnosio prema otvorenom moru - kaže. 

- Molim vas da ovo podelite na svom Instagram profilu kako biste podigli svest ljudi, posebno majki. Trebaju biti oprezne i ne puštati decu na naduvanim šlaufima nepromišljeno, jer avantura lako može prerasti u tragediju. Šaljem vam video snimak plaže od danas, koji pokazuje jak vetar i nesrećni događaj. Vetar je duvao prema malom ostrvu, vučeći decu na naduvanim šlaufima u tom pravcu - dodaje. 

Heroična akcija Miloša Jankovića podseća nas na važnost opreza i mera bezbednosti prilikom uživanja na plaži, posebno kada su deca u pitanju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading