POMOZIMO OGIJU DA POBEDI BOLEST! Pošaljite poruku 168 na 2407!

Autor:

Vesti

29.08.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

POMOZIMO OGIJU DA POBEDI BOLEST! Pošaljite poruku 168 na 2407!

Foto: www.budihuman.rs

Ognjen Krstić je rođen 18.4.2012. godine u Vranju, iz željene, uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Redovnom opservacijom pedijatara nije primećeno nikakvo neželjeno ponašanje sve do drugog rođendana, kada su simptomi autizma eksplodirali. 

Ognjen polako gubi do tada usvojen fond reči, udaljava se od ljudi... i ulazi u fazu stalnog plakanja, nespavanja, tantruma... Roditelji se odmah obraćaju nadležnim zdravstvenim institucijama, ali bez uspeha. Tek sa sedam godina Ognjen je pregledan od strane pedijatra-gastroenterologa iz SAD, koji se bavi samo gastroenterologijom autistične dece koji konstatuje da je gotovo celokupan digestivni trakt pod upalom i izražava uverenje na enterokolitis.

Foto: www.budihuman.rs

 

Već nakon par meseci od uvođenja terapije pomenutog gastroenterologa vidi se poboljšanje: normalizuje se san, dete biva smirenije, prestaje konstantan neutešan plač, komunikacija je lakša i bolja...

Prošle godine roditelji su kontaktirali i neuroimunologa iz Moskve, gde je dijagnostikovan autoimuni metabolički poremećaj mitohondrijska disfunkcija, hiperprolaktinemija, hiperamonemija... Ognjen je na neuroimunološku terapiju jako dobro odreagovao.

Godine pregleda, procedura, tretmana, putovanja, intervencija... iscrpeli su finansijska sredstva roditelja, te sada molimo ljude dobre volje da pomognu da Ogi nastavi sa lečenjem i tretmanima radi Ogijevog samostalnog života.

Novac potreban za tretmane matičnim ćelijama, genetska ispitivanja, laboratorijske analize, gastroenterološke preglede, specijalističke i kontrolne preglede, defektološke i logopedske tretmane, lekove i suplemente...

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu  Ognjenu za lepši život  tako što će preko FONDACIJE - humanost bez granica poslati SMS sa brojem 168 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Ognjenu!

SMS: 168 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001695598-32

Devizni račun: 160-6000001696087-20

IBAN: RS35160600000169608720

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj,  PayPal

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading