IAKO IMA 40 GODINA VAŽI ZA NAJZGODNIJEG MUŠKARCA IKADA: U braku je sa SEDAM godina starijom ženom, svi su im previđali KRAH ljubavi!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.08.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju kako je moguće da je i dalje toliko zgodan!

IAKO IMA 40 GODINA VAŽI ZA NAJZGODNIJEG MUŠKARCA IKADA: U braku je sa SEDAM godina starijom ženom, svi su im previđali KRAH ljubavi!

Foto: youtube/printscreen/Jimmy Kimmel Live

Na listi najpoželjnijih muškaraca na svetu, na samom vrhu je Kris Hemsvort (40) koji je još u ranoj mladosti osvojio srca mnogih žena

Svi oduševljeni njegovim izvajanim telom i savršenim trbušnjacima zbog kojih mu zavide i duplo mlađi muškarci!

Kris je na svom instagram profilu otkrio kako izgleda njegov trening, a kako je objasnio najviše radi sa tegovima - težinom. 

 

 

Redovno jede piletinu, ribu, pirinač i krompir. Da li ove namirnice zaista mogu da nam pomognu u održavanju telesne težine?

Lični trener slavnog glumca nedavno je potvrdio da Hemsvort svaki dan pije proteinski šejk koji mu najviše pomaže u rastu mišića. Prema rečima dijetetičara, protein je ključan za "izgradnju definicije", a šejkovi obično sadrže veliku količinu proteina koju telo može da apsorbira.

 

 

Konzumacija ovih napitaka posle treninga može sa osigura potrebne aminokiseline za oporavak i rast mišića.

Mnogi njegovi ženski fanovi su bili patili kada se pre par godina povukao iz javnosti!

Razlog povlačenja je njegova porodica, odnosno želja da više vremena provode kod kuće s  glumicom Elsom Pataki (47) i njihovom decom.

 

 

Kako je Elsa 7 godina starija, a iza sebe je imala veoma uzbudljivu ljubavnu istoriju, mnogi su imali loše prognoze, te su mislili da će njihova ljubav biti kratkog daha. Međutim, par koji važi za jedan od najlepših u Holivudu je sve demantovao!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading