GRAĐANI SE OPRAŠTAJU OD LEPE NIŠLIJKE: Imala je talenat za muziku i želju da postane lekar: "Sudbina je imala druge namere - unapred je spojila DVA ZLATA na zemlji i nebu"

Autor:

Vesti

20.08.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina je živela uobičajenim životom tinejdžerke do završetka srednje medicinske škole, kada je otkrila da boluje od leukemije.

GRAĐANI SE OPRAŠTAJU OD LEPE NIŠLIJKE: Imala je talenat za muziku i želju da postane lekar: "Sudbina je imala druge namere - unapred je spojila DVA ZLATA na zemlji i nebu"

Foto: Facebook/printscreen

Marina Đorđević

Marina Đorđević (21) iz Niša preminula je posle duge bitke sa opakom bolešću. Tužnu vest objavila je jedna od članica Fejsbuk grupe "Budi human-humanitarne licitacije".

- Još jedan mladi život otišao u večnost. Putuj s anđelima lepoto. Porodici saučešće - napisala je žena uz sliku prelepe Nišlijke.

Marina je bila vesela devojka, sa talentom za muziku i željom da jednog dana postane lekar. Živela je uobičajenim životom tinejdžerke do završetka srednje medicinske škole, kada je otkrila da boluje od leukemije. 

Skoro godinu i po dana se borila, ali joj se leukemija vratila uprkos transplantaciji koštane srži u avgustu 2022 godine. Ono što joj je davalo nadu je lečenje van zemlje, procedurom CAR - T ćelijama.

Igrom sudbine Marini je među prvima u pomoć pritegao Vladimir Stojanović, čiju majku je od tumora operisao Marinim otac. Međutim, i Vladimir je u međuvremenu preminuo.

- Sudbina je imala druge namere - unapred je spojila dva zlata na zemlji i nebu.
Vlajo, prihvati prijateljicu. Videćemo vas u svakom paru zvezda
- napisala je ova članica grupe "Budi human". 

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading