OVO JE JEDAN OD UHAPŠENIH ZA JEZIVO PREBIJANJE U MLADENOVCU: Evo šta kažu komšije, porodica stradalog zavijena u crno posle KRVAVE PROSLAVE

Autor:

Hronika

29.08.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se odigrao dok su se šestorica uhapšenih nalazila za susednim stolom, kada se tuča pretvorila u nasilni sukob koji se kobno završio.

OVO JE JEDAN OD UHAPŠENIH ZA JEZIVO PREBIJANJE U MLADENOVCU: Evo šta kažu komšije, porodica stradalog zavijena u crno posle KRVAVE PROSLAVE

Foto: Dragan Kadic

U kafani u Mladenovcu u kojoj se noćas dogodilo svirepo ubistvo, posle tuče oko muzike, nastradao je Dušan A. zvani Dule Pežo, koji je tamo otišao da sinu proslavi 21. rođendan.

Ubijen je sinu pred očima, s kojim je sedeo za stolom u kafani kad je izbila tuča.

Kako saznaje portal Republika, jedan od uhapšenih je i Marko P.

Republika

Foto: Društvene mreže

Marko P.

Incident se odigrao dok su se šestorica uhapšenih nalazila za susednim stolom. Svađa koja se pretvorila u tuču izbila je navodno zbog naručivanja pesama, što je preraslo u nasilni sukob.

Dule je bio ljudina. Pored sina, ima i jednu ili dve ćerke. Uvek je bio prijatan i fin, iz cele Srbije su dolazili kod njega, u njegov servis. Nikada se nikome nije zamerao - rekao je komšija Milutin Damnjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading