OGLAS ZA ŽENIDBU USIJAO MREŽE Jovica traži ženu i to kakvu, evo koje sve uslove mlada mora da ispunjava

Autor:

Vesti

29.08.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica je zamolio zainteresovane dame i da urade detaljan lekarski pregled i test trudnoće i da mu rezultate dostave.

OGLAS ZA ŽENIDBU USIJAO MREŽE Jovica traži ženu i to kakvu, evo koje sve uslove mlada mora da ispunjava

Foto: pexels.com

Oglas izvesnog Jovice u kojem traži ženu za brak, postao je pravi hit nakon što se pojavio gotovo na svim društvenim mrežama. Ipak, osim gomile komentara u kojima se šale na njegov račun, njegov oglas teško da će privući neku srodnu dušu.

Naime, sem godina starosti, boje kose, spoljašnosti, Jovica je imao još sijaset, kako su mnogi pisali, nerealnih očekivanja:

- Tražim ozbiljnu ženu za brak, od 25 do 35 godina. Potrebno je dostaviti sliku lične karte, izvod, ne stariji od šest meseci, državljanstvo, diplomu četvorogodišnje škole ili fakulteta, pet slika cele figure, potvrdu da nije osuđivana. Poželjno je da bude crnka, grudi četvorka, zadnjica jabučasta, visina od 165-175, kilograma do 80. Da nosi cipele do broja 40, da nema veštačke nokte, kosu, da ne čupa obrve, da nije udavana do sad, da ima vozačku i da zna neku borilačku veštinu. Poželjno je da je iz Novog Sada ili okoline, obavezno je da zna ruski jezik, da voli životinje posebno pse, da ne spava do 10 sati i da ne leže posle 23 sata. Da ne gleda turske serije i indijske, samo domaće snimljene do 2000. godine.

 

 

I to nije sve. Jovica je zamolio zainteresovane dame da urade detaljan lekarski pregled i test trudnoće i da mu rezultate dostave!

- Voleo bih ako je moguće da bude nevina, što je teško. Dame, ako ispunjavate 70% ovih uslova, javite se, moje kvalitete znate - napisao je Jovica.

Upravo zbog same sadržine, oglas je "buknuo", ali naravno, dame su većinom pisale kako ovakve đuvegije zaobilaze u širokom luku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading