EVO KAKO MOŽEMO POMOĆI BEBI KOJU JE OTAC PRETUKAO NA ZVEZDARI: Majka i beba pronašle kuću, a sad im je potrebno OVO

Autor:

Vesti

25.08.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženi i bebi koje su pretprele jezivo nasilje na Zvezdari potrebna pomoć.

EVO KAKO MOŽEMO POMOĆI BEBI KOJU JE OTAC PRETUKAO NA ZVEZDARI: Majka i beba pronašle kuću, a sad im je potrebno OVO

Foto: Privatna arhiva

Pretučena beba

Jezivo nasilje koje se dogodilo na Zvezdari u junu mesecu potreslo je celu Srbiju. Naime, nakon što je Vukašin M. krvnički pretukao petomesečnu bebu i silovao svoju nevenčanu suprugu D.S., koju je mesecima pre toga maltretirao, nasilniku je određen pritvor, a beba i nesrećna žena su do skoro bile bez krova nad glavom, boraveći kod rođaka.

Kako bi otvorili novo poglavlje u životu, bebi i majci potrebna je pomoć. Naime, njihovu staru porodičnu kuću, u kojoj niko godinama nije živeo, potrebno je renovirati kako bi se dovela u stanje da se u njoj može živeti.

Kuća je u veoma lošem stanju, te renoviranje podrazumeva guljenje zidova, kompletnu zamenu kanalizacionih i vodovodnih cevi, kao i komplet radove vezene za struju. 

Materijal je prikupljen, zahvaljujući dobrim ljudima, ono na čemu je trenutno fokus jeste novac. 

 

 

Ovim povodom oglasio se i pevač i ,,Zvezda Granda" Milan Dinčić Dinča, koji je uputi apel svim ljudima dobre volje, da pomognu koliko mogu, jer je sada potrebno isplatiti radnike, opremiti stan, platiti radnicima smeštaj i hranu. 

Apel su uputile i brojne poznate ličnosti među kojima su pevačice Ana Sević, Seka Aleksić, glumci Ammar Mešić, kao i mnogi drugi.

Kako je navela sestre pretučene žene, u narednim danima neophodna im je novčana pomoć kako bi platili smeštaj radnicima i obrok.

- Materijal je u velikoj meri obezbeđen, sad nam je najveći problem novac za smeštaj i hranu radnika. To je neka suma od oko 90.000 dinara koju moram da spremim u naredna dva-tri dana. Zaista je teško, ali verujem u dobre ljude. Kad rešimo ovo prestoji nam još dosta toga, ali ne odustajemo - kazala je Andreja Stojanović, sestra pretučene žene.

KAKO MOŽEMO POMOĆI:

Foto: Privatna arhiva

Pomoć

 

Uplata novca na tekući račun:

105-0000002540329-41, na ime Andreja Stojanović.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading