NOVO NEVREME U SRBIJI: Stižu jaki pljuskovi, grmljavina i grad!

Autor:

Vesti

18.08.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ je ranije danas izdao upozorenje za kišu i grmljavinu za teritoriju severozapada Vojvodine.

NOVO NEVREME U SRBIJI: Stižu jaki pljuskovi, grmljavina i grad!

Foto: pixabay.com

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je novo upozorenje i najavu na lokalni razvoj oblačnosti, kišu i pljuskove u pojedinim delovima Srbije u naredna dva sata.

- U naredna dva sata na jugozapadu i zapadu Srbije, ali i ponegde u Bačkoj i Sremu, uz lokalni razvoj oblačnosti, kiša i pljuskovi s grmljavinom - piše u najavi.

U pojedinim delovima Srbije moguć grad

Takođe, meteorolozi su u hitnom upozorenju najavili da nas u toku popodneva na području Mačvanskog i Zlatiborskog okruga lokalno očekuju jaki pljuskovi s grmljavinom sa većom količinom padavina, kratkotrajno jakim i olujnim vetrom. Osim toga, ponegde je moguć i grad, navodi se u hitnom upozorenju RHMZ-a.

Kiša u Bačkoj i jugozapad Srbije

Da podsetimo, danas u toku dana meteorolozi su najavili pojavu kiše i pljuskova sa grmljavinom za Bačku i jugozapad Srbije.

Lokalni razvoji oblačnosti, kiša i pljuskovi sa grmljavinom se na tim područjima očekuju u naredna dva sata, najava je RHMZ-a.

Takođe, RHMZ je i jutros izdao upozorenje, ali se ono tog puta nije odnosilo na nevreme, već na moguće izlivanje reka u gornjim tokovima Kolubare i Jadra.

RHMZ je ranije danas izdao upozorenje za kišu i grmljavinu za teritoriju severozapada Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading