ČUVENI ADVOKAT O SRAMNOJ PRESUDI ZA UBISTVO SRPKINJE U SAD! Evo koliku bi kaznu sportista za isto delo dobio kod nas

Autor:

Vesti

09.08.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rags (24) je prethodno priznao da je 2. novembra 2021. godine bio za volanom svoje korvete

ČUVENI ADVOKAT O SRAMNOJ PRESUDI ZA UBISTVO SRPKINJE U SAD! Evo koliku bi kaznu sportista za isto delo dobio kod nas

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Bivša NFL zvezda Henri Rags III osuđen je danas na najmanje tri, a najviše deset godina zatvora zbog izazivanja stravične saobraćajne nesreće u Las Vegasu, u kojoj su poginuli Srpkinja Tina Tintor i njen pas Maks.

Godinu i po dana koje je Rags proveo u pritvoru, neće se računati u odsluženu kaznu. Okružni tužilac je saopštio da zbog sporazuma o priznavanju krivici, Rigs neće moći da se žali na presudu.

Nakon izricanja presude poznati advokat Toma Fila prokomentarisao je presudu za portal Telegraf.

- Presuda od tri do deset godina je presuda u SAD. Ako se dobro ponaša izaći će za tri, a ako odbija poslušnost onda ostaje u zatvoru i odslužiće maksimalnu kaznu. Takav je njihov zakon - rekao je Fila za Telegraf.

Na pitanje koliku bi kaznu za isto delo dobio u Srbiji, čuveni advokat kaže:

- Kod nas bi dobio najviše sedam godina, ne više od deset godina zatvora - ispričao nam je Fila.

Podsetimo, Rags (24) je prethodno priznao da je 2. novembra 2021. godine bio za volanom svoje korvete i vozio 250 km/h, kada se zakucao u automobil u kojem su bili Tina i Maks.

Njen auto se zapalio, a ona i pas su izgoreli na smrt. Rags je tom prilikom povredio sebe i svoju devojku koja je bila sa njim u kolima.

Rags se prethodno izjasnio o krivici da je vozio pod dejstvom alkohola i/ili kontrolisane ili zabranjene supstance što je dovelo do smrti i prekršajno ubistvo iz nehata tokom ranijih pojavljivanja na sudu u Las Vegasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading