POMOLI SE DA DO MORA STIGNEMO Putovanje trojice mladića iz Inđije "golf dvojkom" postalo HIT na društvenim mrežama

Autor:

Vesti

05.08.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od omiljenih automobila Balkanaca privukao veliku pažnju duž puteva u Crnoh Gori

POMOLI SE DA DO MORA STIGNEMO Putovanje trojice mladića iz Inđije "golf dvojkom" postalo HIT na društvenim mrežama

Foto: Instagram/podgorički vremeplov/printscreen

Putovanje trojice mladića iz Inđije na letovanje postalo je pravi hit na društvenim mrežama nakon što su se pojavili snimci njihovog "golfa dvojke" na putu ka Jadranskom moru!

"Pomoli se da do mora stignemo", stajalo je iznad branika jednog od omiljenih automobila Balkanaca, dok su se sa krova "vijorili" gume za plivanje svih boja, oblika i dimenzija. Upravo zato je automobil privukao pažnju korisnika duž puteva u Crnoj Gori, te je snimak ubrzo objavljen na Instagram stranici "Podgorički vremeplov".

Mladići su pobrali simpatije, te su ispod objave pratioci stranice komentarisali kako su momci pravi kraljevi, te i da nema bojazni za njih ako se radi o modelu 1, 6 dizel.

Svega nekoliko sati kasnije, na istoj stranici objavljen je snimak automobila kako ga prevozi šlep služba, prenosi Blic. Malo razočarani, pratioci su pokazali onu našu, balkansku solidarnost, te je ubrzo krenula inicijativa da se sakupi novac i da im se kupi očuvaniji i bolji model "golfa".

 

 

"Nažalost, naš prijatelj se ipak kući vraća šlepom", stajalo je u opisu snimka.

Ispod videa komentari su se samo nizali, kao na traci.

"Daj, da se čoveku pomogne, hajde da se organizujemo", "Dajte žiro račun da se svi koje je nasmejao čipujemo i pokrijemo trošak šlepe?", "Verovatno mu je samo termostat crkao, jer ništa drugo ni ne može crći. Treba zaista pomoći čoveku", "Važno je da je porodica srećna i puna ljubavi. Avantura sa "golfom" će se prepričavati godinama", bili su samo neki od njih.

A onda, nešto kasnije sinoć, trojac iz Inđije u "dvojci" se ponovo oglasio, ovaj put sa srećnim vestima tokom uživanja na Jadranskom moru.

 

 

"Hvala što ste se molili. Golf je ponovo u funckiji", stajalo je u opisu snimka koji su poslali "Podgoričkom vremeplovu". Na samom snimku vidi se kako nasmejani stoje pored automobila, te je avantura mogla da se nastavi.

Kroz ostale snimke vidi se kako su popravljali automobil, ali i njihovo uživanje tokom nastavka uživanja na moru u Crnoj Gori. Odušeljenje je nastupilo i kod samih pratilaca, koji su ponovo krenuli da ostavljaju salve komentara.

"Srećan vam put, da zdravo stignete!", "Sviđa mi se ovaj rijaliti. Sve u svemu nek si nam ti živ i zdrav! Svako dobro.", "Prvi slučaj u istoriji da se Golf 2 pokvario", "Braćo svratite do Berana, da vas častim ručak", samo su se smenjivale reči pratilaca stranice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading