KNEDLE ZA SUPU OD PALENTE: Ne raspadaju se pri kuvanju, a prelako se prave!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.08.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smesu spuštajte lagano u vrelu vodu.

KNEDLE ZA SUPU OD PALENTE: Ne raspadaju se pri kuvanju, a prelako se prave!

Foto: pixabay.com

Sigurno mislite kako je teško napraviti knedle za supu, ali nije tako. Veoma jednostavno jelo, odličan ručak ili lagana večera brzo se priprema. Ako niste ljubitelji griza, u ovom receptu korišćena je palenta kao alternativa. Umesto kocke za supu koje koristimo, možete pročitati kako da napravite domaće kocke, jeftinije, a pre svega zdravije - recept je OVDE.

Foto: pixabay.com

Knedle supa

Priprema:

U činiji pomešajte jedno jaje i kašiku ulja, a potom promešajte viljuškom. Dodajte pet velikih kašika palente i ostavite pet minuta da stoji nakon što ste promešali. Stavite jedan i po litar vode da prokuva, kada krene da vri dodajte dve kocke za supu i jednu kašiku vegete. Smanjite temperaturu i onda malom kašikom vadite smesu direktno u vrelu vodu (nije potrebno da oblikujete rukom pre toga). Poklopite i ostavite da se kuva još 10 minuta na srednjoj temperaturi.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading